Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta, Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. her hafta 4 gelin ve kayınvalidelerinin kıyasıya rekabet ettiği yarışmanın yeni bölümünde eelenmeyen Gizem'in stüdyoda olmaması dikkat çekti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta, Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. her hafta 4 gelin ve kayınvalidelerinin kıyasıya rekabet ettiği yarışmanın yeni bölümünde eelenmeyen Gizem'in stüdyoda olmaması dikkat çekti. Peki Gelinim Mutfakta Gizem elendi mi? Neden yok? Geri dönecek mi? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta 25 Aralık Cuma günü yayınlanan bölümünde İlayda ve kayınvalidesi Gülcan yarışmadan ayrılma kararı almıştı. Ancak 28 Aralık Pazartesi yayınlanan yeni bölümde hem İlayda'nın hem de Gizem ve kayınvalidesi Semra'nın olmaması kafa karıştırdı. Hal böyle olunca Gelinim Mutfakta Gizem neden yok? sorusunun araştırmasına sebep oldu. Öte yandan Gelinim Mutfakta Gizem elendi mi? Gizem programa geri gelecek mi? gibi detaylar da merak edildi.



Gelinim Mutfakta'da geçtiğimiz hafta en düşük puanları almamasına rağmen İlayda ve kayınvalidesi Gülcan Hanım sürpriz bir karar alarak İlayda'nın anneannesinin sağlık sorunları sebebiyle yarışmadan çekilmişti. Bu durum herkesi gözyaşlarına boğarken; sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekilen İlayda ve Gülcan'a Onur Bey, geri dönebileceklerini söylemişti.

İlayda giderken ağlayan Gizem, Ankara'dan birlikte geldiklerini ve şimdi yalnız kalacağını söyledi. Tüm bu yaşananların ardından 28 Aralık günü Gizem ve Semra'nın yarışmada olmaması izleyenleri şaşırttı. Haliyle Gelinim Mutfakta Gizem nerede? Diskalifiye mi oldu merak edildi.

Gelinim Mutfakta Gizem elendi mi? Neden yok


Gelinim Mutfakta Gizem ile Semra kaynana aslında elenmedi. Ancak Gizem ve kayınvalidesi bir takım sağlık sorunlarını bahane ederek yarışmadan çekildi. Bu nedenle de 28 Aralık günü yayınlanan yeni bölümde yer almadılar.

Gelinim Mutfakta yeni bölümde Gizem ve Semra Hanım yerine bir önceki yarışmacı Zeynep ve kayınvalidesi dahil oldu.


Gelinim Mutfakta Gizem geri dönecek mi?


Yakın bir süreçte böyle bir durum görünmüyor. Ancak birkaç ay sonra Gizem, İlayda ile birlikte Gelinim Mutfakta'ya geri dönebilir. Gizem'in yeni yeni takipçi kazandığını ve tanındığını göz önüne alırsak kısa sürede olmasa da kesinlikle yarışmaya dönecektir.