Ünlü sunucu ve şarkıcı Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasına bu hafta yeni gelin ve kaynana geldi. Gelinim Mutfakta'ya katılan gelin Dudu ve kaynanası Nuray, 8 Mart Pazartesi günü yayınlanan bölüm ile yarışmaya dahil oldu.

Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi? Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi?
Ünlü sunucu ve şarkıcı Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasına bu hafta yeni gelin ve kaynana geldi. Gelinim Mutfakta'ya katılan gelin Dudu ve kaynanası Nuray, 8 Mart Pazartesi günü yayınlanan bölüm ile yarışmaya dahil oldu. Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta'nın bu hafta gelen gelin ve kaynanası merak edildi. Kanal D ekranlarının gündüz kuşağı programlarından olan ve gelin kaynanaların yaptıkları yemekler ile kıyasıya mücadele ettiği Gelinim Mutfakta'da heyecan üst seviyede. Gelinim Mutfakta'ya bugün ellerinde kuzu ile gelen gelin ve kaynanası merak edildi. Gelinim Mutfakta gelin Dudu ve Nuray kimdir merak ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta kaynana Nuray kimdir? Dudu'nın kaynanası Nuray kimdir?

Hafta içi her gün yayınladığı yeni bölümler ile ekranlara gelmeye devam eden Gelinim Mutfakta'ya her pazartesi olduğu gibi yine yeni yarışmacılar geldi. Haftanın ilk günü gelen yeni gelin ve kaynana ise izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Ellerinde kuzu ile gelen gelin Dudu ve Nuray stüdyodaki yarışmacıları ve sunucu Seda Sayan'ı şaşkınlığa uğrattı. Gelin dudu ve kaynana Nuray ellerinde adı Sakız olan kuzu ile stüdyoya geldi. Sakız adındaki kuzuyu Seda Sayan'a getirdiğini söyleyen gelin Dudu, herkesi güldürdü. Gelin Dudu'nun eşi ile ilgili anlattıkları, evlilik öncesinde yaşadıkları ve eşinin eski nişanlısı ise herkesi şaşkınlığa uğrattı. Dudu eşinin eski sözlüsünü çok kıskandığını ve adının geçmesinin bile yasak olduğunu söyledi. Gelin Dudu bunları anlatırken kaynana Nuray ise Dudu'yu destekledi. İzleyenler kaynana Nuray'ın kim olduğunu merak etti. Gelinim Mutfakta Nuray kimdir?



Gelinim Mutfakta Kaynana Nuray Kimdir?

Gelinim Mutfakta yarışmasına bugün katılan kaynana Nuray'ın kim olduğu izleyenler tarafından merak ediliyor. Gelinim Mutfakta kaynana Nuray, Dudu'nun kayınvalidesidir. Gelini Dudu ile çok iyi anlaştıklarını ve hem anne kız hem de arkadaş gibi olduklarını söyledi. Nuray'da köyde yaşamaktadır ve yörüktür.