Gelinim Mutfakta Nurten neden yok? Yarışmadan çekildi mi? Nurten Kaynana koronavirüse mi yakalandı her yerde aranmaya başladı. 16 Kasım Pazartesi günü 576.

Gelinim Mutfakta Nurten neden yok? Yarışmadan çekildi mi? Nurten Kaynana koronavirüse mi yakalandı her yerde aranmaya başladı. 16 Kasım Pazartesi günü 576. bölümüyle ekranlara gelen yarışmada Aysun ve kaynanası Nurten'in stüdyoda olmaması merak konusu oldu. Hasta yatağında video yollayan Nurten herkesi korkuttu. Akıllara Gelinim Mutfakta Nurten korona mı oldu sorusu geldi. Biz de sizler için tüm bu detayları haberimizde derledik.

Pandemi nedeniyle çekimleri haftanın üç günü yapılan yarışmada Aslen Ankaralı olan Aysun ve Nurten ikilisi de her hafta sonu Ankara’ya gidiyordu. Ancak Nurten ve Aysun ikilisi 16 Kasım haftasında Gelinim Mutfakta'ya geri dönmedi.



Gelinim Mutfakta Nurten neden yok?

Yukarıda da söylediğimiz gibi sürekli Ankara'ya gidip gelen Nurten, hava değişimi nedeniyle gribe yakalandı. Diğer yarışmacıları ve ekibi tehlikeye atmak istemeyen Nurten, sağlık sorunları sebebiyle yarışmadan ayrıldı. Tabi bu geçici bir süreç , Nurten ve gelini en kısa sürede yarışmaya geri dönecektir.

Gelinim Mutfakta Nurten ve Aysun yarışmaya ne zaman dönecek?

Gribal enfeksiyon olsa en az 3 hafta boyunca programda yer alamayacağını kesinleşen kaynana Nurten, bu sebeple yarışmaya en erken bir ay sonra dönebilecektir.

Zaten Nurten Hanım, kendisini iyi hissettiği an programa döneceğini bizzat kendisi gönderdiği video da açıkladı.

Gelinim Mutfakta Aysun'un kaynanası Nurten kimdir?

Gelinim Mutfakta yarışmacılarından Aysun'un kaynanası Nurten, 33 yıllık evli ve 3 oğlu var. Nurten hanımın eşinin adı ise Tunay. Aslen Ardahanlı olan Aysun Hanım, 1967 İstanbul doğumlu; 53 yaşında. Gelinini çok seven Nurten, 6 ay onunla bile yaşamış. Hırslı olan kaynana Nurten, yarışma konusunda oldukça iddialıydı.