Kanal D'nin 3. sezonuyla ekranlara gelen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta hafta içi her gün yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

Kanal D'nin 3. sezonuyla ekranlara gelen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta hafta içi her gün yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. 4 Ocak Pazartesi 611. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Gelinim Mutfakta'yı artık Seda Sayan sunacak. Hal böyle olunca Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu neden yok? Ayrıldı mı kovuldu mu merak edildi. işte detaylar...

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta hafta içi her gün ekranlara geliyor. Dört gelin ve kayınvalidenin yarıştığı programda her gün seçilen bir yemek yapılıyor.  Gün sonunda hangi tabağın gelinine ait olduğunu bilmeyen kayınvalideler ise 1 ve 5'i kullanarak yemekleri puanlıyor. Ardından yeni sezonda gelen yeni kuralla Onur Büyüktopçu da gelinlere puan veriyordu. Gün sonu en yüksek puanı alan gelin, çeyrek altının sahibi oluyor. Haftanın finalinde de toplamda yüksek puan alan gelin beş altın bileziğin sahibi olurken; en düşük puanı alan yarışmacı programa veda ediyor.

Ancak önceki sezonlarda aldığı kadar reyting alamayan Gelinim Mutfakta'da flaş bir değişikliğe gidildi. 2021 yılının gelmesiyle programın sunucusu değişti. İlk olarak Fatih Ürek'in ayrıldığı Gelinim Mutfakta'ya Onur Büyüktopçu gelmişti. Eylül ayından bu yana programda sunuculuk yapan programı artık Seda Sayan sunacak. Bunun ardından birçok iddia ortaya atıldı. Peki Gelinim Mutfakta  Onur Büyüktopçu kovuldu mu ayrıldı mı?


Gelinim Mutfakta 4 Ocak Onur Büyüktopçu neden yok?


Seda Sayan'ın Yemekteyiz yarışmasında Onur Büyüktopçu yerine gelmesini getirdi. O dönemde de Sayan'ın Büyüktopçu'nun ayağını kaydırdığı öne sürülmüştü. Konuyla ilgili açıklama yapan Onur Büyüktopçu, "Seda Sayan’a çok büyük haksızlık yapılıyor. Gerçekten ayağımı kaydırsaydı, üstü kapalı bir şeyler söyler ve onu kötülerdim" demişti.

Ancak bu durumun Gelinim Mutfakta'da ikinci kez yaşanması akıllara yeniden "Seda Sayan, Onur Büyüktopçu'yu işinden etti" iddialarını güdeme getirdi.

Onur Büyüktopçu kovuldu mu?


Konuyla ilgili sessiz kalan Onur Büyüktopçu ile ilgili Seda Sayan'dan geldi. Sayan verdiği bir röportajda; Onur Büyüktopçu'nun yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldığını, kimseyi işinden etmediğini söyledi.

Gelinim Mutfakta 4 Ocak Onur Büyüktopçu yarışmadan ayrıldığı için stüdyoda yer almadı. Seda Sayan'ın açıklamasını baz alırsak; Büyüktopçu, yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldığı için görevini Sayan devraldı.