Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tarihin en önemli bölümüyle ekranlara geliyor. Yıllardır en çok izlenen program olan Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Eylül 2020 cuma günü yayını en çok merak edilen bölüm olacak.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tarihin en önemli bölümüyle ekranlara geliyor. Yıllardır en çok izlenen program olan Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Eylül 2020 cuma günü yayını en çok merak edilen bölüm olacak. Özellikle Müge Anlı'nın Gülay Uygun intiharına vereceği cevap merak ediliyor. Ümit Can Uygun ve avukatına Müge Anlı nasıl bir cevap verecek. Ümit Can Uygun babasının söylediklerine Müge Anlı ne cevap verdi 18 Eylül Müge Anlı ile Tatlı Sert programında cevap arıyor.



Müge Anlı'dan Aleyna Çakır'ın erkek arkadaşının annesi ölü bulunması sonrası açıklama geldi!



Dün tüm okların çevrildiği Müge Anlı sert açıklamalar yaptı. 3 aydır bu olaylar yaşanıyor. Anlı "3 aydır tüm medya kuruluşlarında Ümitcan'ın adı cinayetle geçiyor. Tüm yaşanan olaylara rağmen annenin psikolojisi sağlam kalabiliyor ama kendisi hakkında soruşturma açılınca mı intihar ediyor? Siz istiyorsunuz ki bu işlerin peşini bırakalım. Niye bırakalım. Bırakmayacağız, bırakmayacağız" diyerek sert açıklamalar yaptı. Müge Anlı ayrıca Ümitcan Uygun dün geceki kendisi için söylediği sözlere de cevap verdi.



"ELİNDE POŞET VARKEN ENSESİNDEN VURULUYOR"



Kısa sürede gündem olan Müge Anlı ise bugün ATV ekranlarında yayınlanan programında konu hakkında sessizliğini bozdu. Gülay Uygun'un ölümünde suçlu olarak gösterilen Anlı, şunları söyledi: "İntihar etmeyi düşünüyor ama ağzından maskesini bile çıkarmıyor. Elinde poşetler var ve ensesinden bir kurşunla intihar ediyor. Öncelikle başsağlığı diliyorum. Konu annenin üzerinde değilken kadın dün ölüyor.



""OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ""



ATV, ben ve ailem tehdit ediliyor. Bununla ilgili belgeler var. Hep bir tehdit var. Bunun ardından yine suçlu ben oldum onların gözünde. Ben gazeteciyim ben kimseyi tanımam. Ben annenin adını ve fotoğrafını vermedim. Ben gazeteciyim ve tarafsızım. Rabbim kalbime ne verdiyse ben onun doğrultusunda gidiyorum yayına başladığımda beri. Ben bu yoldan dönmeyeceğim. Allah ömür verdikçe. Kim ne tehdit ederse kim yıldırmaya çalışsa da devam edeceğim. Bunların cezalandırılması gerekiyor. Çünkü başka Aleyna ölsün istemiyorum. Bu bir yıldırıma politikası. Olayı başka bir yere çekme politikası. Keşke hanımefendi hayatta olsaydı. Keşke hanımefendi oğluna ulaşmaya çalıştığımızda bizimle konuşsaydı. Ben hanımefendinin adını ve fotoğrafını vermedim. Devlete bıraktım. 3,5 aydır neredeyse tüm medya kuruluşlarında oğlu hakkında bunlar denilirken sakin kala bir hanımefendi devlet araya girince mi intihar etti ne oldu yani? Biz bu işin peşini bırakmayacağız."



Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Eylül 2020 cuma bölümü rekor kıracak

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü


Aleyna Çakır'ın öldürülmesinde katil zanlısı olarak gösterilen Ümit Can Uygun günlerdir konuşulmaya devam edecek. Müge Anlı Aleyna Çakır gibi Gülay Uygun nasıl öldüğünü, Gülay Uygun intihar mı etti yoksa öldürüldü mü sorusuna cevap verecek. özellikle Ümit Can Uygun arkasında kim var, Müge Anlı'yı daha önce stüdyoyu basmakla tehdit eden Ümit Can Uygun, annesini kaybetmesinin ardından annemin ölümünden Müge Anlı sorumludur demesine kadar en sert Müge Anlı ile Tatlı Sert programı geçecek.



Müge Anlı ne açıklama yaptı? Ümit Can Uygun ve Avukatıan cevap verdi mi?



Aleyna Çakır cinayetini kesin olarak yine işleyecek olan Müge Anlı, açacak ağzını yumacak gözünü. Özellikle en son Ankara'da Gülay Uygun ne iş yapıyor, Gülay Uygun'un Aleyna Çakır cinayetinde parmağı var mıydı gibi sorular yanıt alırken iki ihtimal üzerinde duruluyor!



1- Gülay Uygun gerçekten intihar etti!



2- Gülay Uygun aynı şebeke tarafından öldürüldü



Gülay Uygun öldü mü? öldürüldü mü?



Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Eylül 2020 cuma günü bölümü başlamadan önce Gülay Uygun intihar olayı kimse tarafından kabul görmedi. Özellikle intihar eden Gülay Uygun'un maskesi ve terlikleriyle beraber, Ümit Can Uygun yaşamını yitiren annesiyle fotoğrafı gündüz olsa da annenin ölüm görüntüleri akşam olması büyük bir soru işaretini beraberinde getirmişti. Tüm bu olaylar Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 18 Eylül 2020 itibariyle incelenecek. Belki Aleyna Çakır cinayetinden daha çok Gülay Uygun, Ümit Can Uygun, Ümit Can Uygun babası ve avukatları ile Müge Anlı savaşı başlayacak.



Müge Anlı destek yağdı!



Ümit Can Uygun annesini kaybedir kaybetmez ekranlarda göründü. Müge Anlı'yı hem Süleyman Soylu'ya, hem Recep Tayyip Erdoğan'a şikayet etti. Ancak sosyal medyada Müge Anlı tarihte görülmemiş destek görüyor. Müge Anlı Yanlız Değildir tagı 18 Eylül cuma günü en çok destek verilen kişi oldu