Ekranların en çok sevilen programları arasında yer alan Güldür Güldür Show başlıyor. Güldür güldür Show ekim ayının ilk haftasında başlayacak.

Ekranların en çok sevilen programları arasında yer alan Güldür Güldür Show başlıyor. Güldür güldür Show ekim ayının ilk haftasında başlayacak. Ancak Güldür Güldür Show yeni oyuncu kadrosunda 3 isim daha ayrıldı. Güldür Güldür Show'a kimler veda etti, kimler olmayacak? İşte yeni ayrılıklar.



Güldür Güldür Show Başlıyor!



Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show başlıyor. Show TV, BKM imzalı eğlenceli programı Güldür Güldür Show yayın tarihi belli oldu. Güldür Güldür Show 15 Ekim Perşembe akşamı Show TV'de başlıyor. Yeni sezonda yine çok iddialı giriş yapacak program perşembe günleri yayınlanacak olması hayranları tarafından beğenilmese de Show TV'de artık başka güne yer kalmadı. Bu sebeple Güldür güldür Show perşembe akşamı yayınlanacak.





Güldür Güldür Show'da 3 oyuncu yok!

İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti


Güldür Güldür Show geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan Emre Altup, Evrim Akın ve Sinan Çalışkanoğlu ayrılık haberleri duyulmuştu. Yeni sezon çekimlerinde yer almayan Evrim Akın, Emre Altuğ ve Sinan Çalışkanoğlu sonrası yeni isimlerinde yer almayacağı öğrenildi.



Erdem Yener yine yok!



Ana kadroda yer alan ancak yeni sezonda ayrılma haberi çıkmayan, gelip gelmeyeceği net bilinmeyen Erdem Yener, yeni sezon Güldür Güldür Show programında yok. Güldür Güldür Show hayranları Erdem Yener'i yeni sezonda net olarak kadroda görmek istiyor ancak ERdem Yener programda olmayacak.



Çağlar Çorumlu yine yok!



Bir gelip bir giden oyuncular arasında yer alan Çağlar Çorumlu tercihini yine bir diziden yana kullandı. Çağlar Çorumlu Kanal D ekranlarında yayınlanna İyi Aile Babası dizisinin başrolü oldu. Komedi dizisinde daha önce Jet Sosyete'de yer alan ancak daha sonra tekrar Güldür Güldür Show'a dönen Çağlar Çorumlu bu sezonda kadroda olmayacağı öğrenildi. Özellikle Eşofmanlı Şevket skeçleri rekor kırıyordu.