2009 yılında katıldığı Eurovision Şarkı Yarışmasında ülkemizi temsil eden ünlü şarkıcı Hadise son günlerde aşk sarhoşu olarak adlandırılıyor. Başarılı şarkıcı Hadise uzun bir süredir oyuncu sevgilisi ile aşk yaşıyor.

2009 yılında katıldığı Eurovision Şarkı Yarışmasında ülkemizi temsil eden ünlü şarkıcı Hadise son günlerde aşk sarhoşu olarak adlandırılıyor. Başarılı şarkıcı Hadise uzun bir süredir oyuncu sevgilisi ile aşk yaşıyor. Aşkı gözlerinden okunan Hadise Açıkgöz, Kaan Yıldırım'a olan aşkını bir adım daha öteye taşıdı. Sevgilisi Kaan Yıldırım'a sosyal medyadan sürekli ilan aşk eden ve paylaşım yapan Hadise, bu defa çıtayı bir adım daha yukarıya taşıdı. 35 yaşındaki Hadise, aşkını koluna kazıdı.

O Ses Türkiye jüri üyelerinden olan Hadise, uzun bir süredir oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile dolu dizgin aşk yaşıyor. Hadise ve Kaan çiftinin ilişkisini görenler, çiftin evleneceğini söylüyor. Hadise ve Kaan çiftinden aşk dolu paylaşımlar, samimi açıklamalar gelmeye devam ediyor. 34 yaşındaki başarılı oyuncu Kaan Yıldırım ise sosyal medya hesabından sevgilisi ile pek paylaşım yapmıyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde yakışıklı oyuncudan da bir adım geldi. Kaan Yıldırım arabasında yolda giderken Hadise ile ilgili bir paylaşım yaptı. Kaan Yıldırım'ın attığı story de, Yıldırım Hadise'ye resmen ilanı aşk ediyordu. Kaan Yıldırım, radyoda çalan şarkıya Hadise'yi etiketledi. Radyoda ise Hadise'nin bir şarkısı çalıyordu.



Kaan Yıldırım ve Hadise arasındaki aşkı görenler evliliğin de yakın olduğunu söylüyor. Bununla birlikte ilişkilerinde neredeyse bir yılı devirecek olan ünlü çiftten artık bir evlilik adımı gelmesi bekleniyor. Hadise ve Kaan çiftinin yazın Çeşme'den birlikte ev aldıkları iddiası ortaya atılmıştı. Bu iddiadan bir süre sonra Kaan Yıldırım ve Hadise ilişkilerini sonlandırma kararı almışlardı. Hadise ve Kaan Yıldırım'ın ayrılığı da çok uzun sürmedi. Aşık çift tekrar barıştı.

Hadise Aşkını Koluna Kazıdı!

Belçikalı-Türk şarkıcı Hadise'yi takipçileri ve izleyenler 'aşk kadını' olarak bilirler. Yıllarca aşk istemiş ancak bir türlü aradığı doğru aşkı bulamamıştır. Sonunda aşkı bulan Hadise, oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya devam ediyor. Ünlü çiftin yaşadıkları aşk ise görenlere dudak ısırtıyor. Hadise Açıkgöz'ün sevgilisi ile ayrılıp barıştıktan sonra sevgilisine daha da bağlandığı görülüyor. Hem sosyal medya paylaşımları ile hem de basına verdiği açıklamalar ile Hadise'nin Kaan Yıldırım'a aşkını görebiliyoruz. Aşkını tüm çıplaklığı ile yaşayan Hadise Açıkgöz'den sevgilisine sürpriz bir hediye geldi. Hadise aşkını koluna kazıdı. Minimal dövmeleri olan ve jürisi olduğu ses yarışmasında da her birinin anlamı olduğunu dillendiren Hadise, bu defa koluna aşkını kazıdı. Ünlü popçu Hadise, paylaştığı son Instagram paylaşımı ile kendisini ele verdi. Sivaslı olan Hadise, koluna sevgilisi ile baş harflerini yazdırdı. Hadise'nin Instagram paylaşımındaki detay gözlerden kaçmadı. Hadise'nin koluna K ❤ H yazdırdığı görüldü.



Görenler Evlilik Yakın Dedi!

Başarılı şarkıcı Hadise Açıkgöz sevgilisine unutamayacağı bir jest yaptı. Yaptığı jest ile birlikte Hadise topu Kaan Yıldırım'a attı. Hadise koluna sevgilisinin adının ve kendi adının baş harfini yazdırdı. Hadise'nin koluna yaptırdığı bu dövmeden sonra ise sevgilisi Kaan Yıldırım'ın bir adım atması gerektiği düşünülüyor. Çiftin evlilik yolunda olan ilişkilerinin bu yaz evlilikle taçlandırılması bekleniyor. Hadise'nin koluna yaptırdığı dövmeyi gören takipçileri de ikiye ayrıldı. Bir grup takipçisi Hadise'nin dövmesini çok beğendi ve aşk dolu sözler yazarak, yorum yaptılar. Diğer bir grup kişi ise dövmeyi yaptırmasının yanlış olduğunu ve ayrılırlarsa ne olacağını sordular.

Hadise'nin dövmesini görenler ikiye ayrılsa da ortak bir düşünce var. Hadise bu dövmeyi yaptırdıysa evlilik yakındır. Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinden evlilik hamlesi bekleniyor. Ünlü çiftin yaza evleneceği düşünülüyor.

Hadise ve Kaan Yıldırım Yaş Farkı

Geçtiğimiz yaz duyurdukları aşklarıyla sık sık gündeme gelen başarılı şarkıcı Hadise ve oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım, aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor. Ünlü çift aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ederken çiftten evlilik yolunda da adımlar gelmeye devam ediyor. Hadise ve Kaan çiftinin ayrılıp barışmasından sonra aşkları daha güçlendi. Hadise aşkını koluna kazıyarak, sevgilisi Kaan Yıldırım'a olan aşkını cümle aleme gösterdi. Hadise ve Kaan Yıldırım aşkında en çok merak edilen şeylerden biri ise çiftin arasındaki yaş farkı oldu. Hadise ve Kaan Yıldırım'ın arasında kaç yaş var merak ediliyor.

Hadise,  22 Ekim 1985 yılında Belçika'da doğmuştur. Hadise'nin sevgilisi Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 yılında İstanbul'da doğmuştur. Çiftin arasındaki yaş farkı 1 yaştır. Ay olarak baktığımız zaman ise Kaan Yıldırım ve Hadise arasında 14 ay fark vardır. Hadise, Kaan Yıldırım'dan 1 yıl 2 ay büyüktür.

Çiftin arasında daha fazla yaş farkı olduğu sanılsa da bu fark oldukça küçük bir farktır. Hadise'nin daha olgun ve kadınsı olması, Kaan Yıldırım'ın daha minyon bir yüze sahip olması çift hakkında böyle bir iddiayı doğurmuştur.