Başrollerinde Akın Akınözü ve  Ebru Şahin'in yer aldığı dizinin kadrosunda ise Gülçin Santırcıoğlu, Güven Hokna, Ayda Aksel, Serdar Özer,İnci Şen, Servet Pandur, Cahit Gök gibi isimler yer aldığı Hercai dizisi ekranlara veda ediyor! Çekimleri Mardin’de g

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı
Başrollerinde Akın Akınözü ve  Ebru Şahin'in yer aldığı dizinin kadrosunda ise Gülçin Santırcıoğlu, Güven Hokna, Ayda Aksel, Serdar Özer,İnci Şen, Servet Pandur, Cahit Gök gibi isimler yer aldığı Hercai dizisi ekranlara veda ediyor!

Çekimleri Mardin’de gerçekleşen  Mia Yapım imzalı,  yapımcılığını Banu Akdeniz'in üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuklarında ise Cemal Şan ile Barış Yöş'ün oturduğu  Hercai ekranlardaki macerasını tamamlıyor.

ATV ekranlarında 3.sezondur devam eden, Reyyan ve Miran'ın imkansızdan doğan aşkını konu alan Hercai dizisinde Ahmet Tansu Taşlar( Azad) , Oya Unustası( Gönül),  Serhat Tutumluer ( Hazar)  geçtiğimiz haftalarda diziye veda etmişti. Finale doğru giderken dizinin başından beri yer alan usta oyuncu Ayşegül Günay'ın da diziye finalden bir bölüm önce veda edeceği öğrenildi.

Yayınlandığı 2 sezon boyunca iyi bir izlenme oranına sahip olan dizi bu sezon istenilen başarıyı bir türlü yakalayamadı. Özellikle cuma günü yayınlanırken gün değişikliği kararı ile pazar gününe alınmasından sonra reyting kaybetme oranı hızla yükseldi.



Fox Tv'de Kefaret dizisinin başlaması ile reytingi azalmaya başlayan dizinin sonunu ise TRT 1 ekranlarında başlayan Teşkilat dizisi getirdi. Teşkilat dizisi pazar günü zirvenin sahibi olurken Hercai dizisi de reyting kurbanı oldu.

Son dönemlerde zaten izleyici de hikayeden sıkılmıştı. Yayınlanan 66.son bölümüne  Samanyolu 5.boyut benzetmesi yapılarak dizi  artık alay konusu olmuştu. Peki Hercai ne zaman final yapacak?

Hercai dizisinin final tarihi belli oldu. Finale son 3 bölüm kaldı. Hercai 25 Nisan Pazar 69. bölümü ile ekranlardaki macerasını tamamlayarak veda ediyor..