ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova disizine sürpriz gelişme yaşandı. Bir Zamanlar Çukurova dizinde Vahide Perçin sürprizi! Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyenleri sevindiren gelişme yaşandı.

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova disizine sürpriz gelişme yaşandı. Bir Zamanlar Çukurova dizinde Vahide Perçin sürprizi!

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyenleri sevindiren gelişme yaşandı. Bir Zamanlar Çukurova dizinde Hünkar Yaman sürprizi!

Başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Furkan Palalı gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanında sürpriz bir gelişme yaşandı.

3 sezon boyunca Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin dizinin 91. Bölüm fragmanında görüldü. Fragmanı gören dizinin hayranları heyecanlandı.



Vahide Perçin 91. Bölüm fragmanında eski dizisine Atahol Behramoğlu şiirini seslendirdi. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını yaptığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyicilere Vahide Perçin sürprizi yapıldı. Diziden özel nedenlerle yapımcılarla anlaşarak ayrılan Vahide Perçin dizinin yeni bölüm fragmanında Atahol Behramoğlu şiirini seslendirdi.