İbo Show 13 Mart konukları kimler İbo Show bu hafta kimler konuk İbo Show Bu akşam ki konukları detayları sizlerle iken elimize geçen son dakika gelişmelerini de sunacağız. Her hafta Cumartesi günleri bizlerle birlikte olan İbo Show 13 Mart akşamında da

Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et" Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et"
İbo Show 13 Mart konukları kimler İbo Show bu hafta kimler konuk İbo Show Bu akşam ki konukları detayları sizlerle iken elimize geçen son dakika gelişmelerini de sunacağız. Her hafta Cumartesi günleri bizlerle birlikte olan İbo Show 13 Mart akşamında da yepyeni konukları ile ekranlarda olmayı hedefliyor. İbo Show Hakkında gün gün türlü iddialar ortaya atılıyor. Final yapacak söylemlerinin ortalarda dolaştığı şu günlerde İbo Show konukları arasında öyle bir isim geliyor ki.... Senelerdir Kurtlar Vadisi Kaos hakkında bilgi sahibi olmayı hedefleyen izleyici, İbo Show yeni bölümüne bir başka merakla bekliyor. Ortaya atılan iddialarda İbo Show konukları arasında Kurtlar Vadisinin Polat Alemdar2ı Necati Şaşmaz, İbo Show Konuğu olarak İbo Show'a katılıp tüm Kurtlar Vadisi Kaos detaylarını paylaşacak. Kurtlar Vadisi Kaos heyecanı ne zaman başlayacağı, Kurtlar VAdisi Kaos hangi kanalda yayınlanacağı soruları ile birlikte İbo Show konuklarına da bir göz atalım istedik.

Peki ibo Show 13 Mart konukları kimler? İbo Show bu akşamki konukları... İbrahim Talıses'in seneler sonra tekrardan başlayan programı İbo Show'un eski havasının olmadığı söyleniyor. Öyle ki bunu reytinglerden de görenler mevcut. yayından kaldırılacağı iddia edilen İbo Show konukları merakla araştırılırken, sıra da Necati şaşmaz'ın İbo Show konukları arasında olduğu söyleniyor.

Adeta milyonlar tarafından ilgi ile beklenen ve oyuncularının sürekli gündemde olması ile yakın zamanda başlayacağına işaret ediyor dedirten Kurtlar Vadisi Kaos ile alakalı çalışmaların gizliden gizliye süre geldiğini sizlere söyleyelim. Öyle ki geçtiğimiz haftalarda Kenan imirzalıoğlu'nun Kurtlar Vadisi Kaos isimli projede konuk oyuncu olarak yer alacağının söylenmesi , Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak?  Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda başlayacak? sorularını daha da bir merakla araştırılmasına Mahal verirken, Polat Alemdar karakteri ile fenomen olan Necati Şaşmaz ile alakalı da çok bir iddia ortaya atılıyor .

Getiğimiz haftalarda İbrahim Tatlıses'in programı İbo Show'un tekrardan start vermesi akabinde İbrahim Tatlıses'in Necati Şaşmaz ile anlaştığı ve 20 Mart'ta İbo Show konukları arasında yer alacağı söyleniyor. Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi Kaos ile alakalı son gelişmeleri ne İbo Show'da duyuracağı sosyal medyada ortada atılır iddialar arasında yer alırken, stok çekimleri bulunan İbo Show'da her şeyi açıklayacağı söyleniyor. Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi Kaos ile alakalı tüm detayları İbo Show'da mı duyuracak? Öyle ki ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda başlayacağı çok merakla araştırılan Kurtlar Vadisi Kaos  ile alakalı yapılacak açıklama için sürekli takipte olan fenomen izleyici İbo Show konukları 20 Mart'ta merakla bekliyor

Seneler sonra cumartesi akşamları Star TV ekranlarında tekrar bizlerde olan İbo Show'un bu haftaki konukları İbo Show 13 Mart cumartesi konukları merakla araştırılırken,  işte sizler için İbo Show konukları 13 Mart akşamı detaylarını veriyoruz . Cumartesi akşamı saat 20.00 itibarıyla bizlerle birlikte olacak olan İbo Show konukları Berkay, Suzan kardeş, Volkan severcan ve Nükhet Duru olarak belirlenirken İbrahim Tatlıses'in bu akşam yine bizlere müzik şöleni yaşatacağını sizlere söyleyebiliriz

İbo Show 13 Mart konukları arasında çok dikkat çeken isimlerden biri de Suzan Kardeş olurken verdiğimiz detaylar doğrultusunda sizler için Suzan Kardeş kimdir sorusunu yanıtlayacağız. 1960 yılı Kosova doğumlu olan Suzan Kardeş oyuncu ve ses sanatçısı ünvanları ile tanınmaktadır . Bu zamana kadar birçok ünlü ile düet yapan Suzan kardeş birçok tiyatro topluluğu ve film ekibinde de makyaj uzmanı ve kuaför olarak rol almıştır . En son Seksenler dizisinin fato anası olarak bizlerle birlikte olan İbo Show 13 Mart konuğu Suzan kardeş 2019 senesinde çok Güzel hareketler 2 kadrosunda da konuk oyuncu olarak katılmıştır.