9 yıllık aradan sonra her hafta cumartesi günü izleyici ile buluşan İbrahim Tatlıses'in sunumu ile İbo Show ekranlarda sevilerek takip ediliyor. 27 Mart Cumartesi Berat Kandili olması nedeni ile de yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyo

9 yıllık aradan sonra her hafta cumartesi günü izleyici ile buluşan İbrahim Tatlıses'in sunumu ile İbo Show ekranlarda sevilerek takip ediliyor. 27 Mart Cumartesi Berat Kandili olması nedeni ile de yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Peki yeni bölüm var mı, konukları kim ?

27 Mart İbo Show var mı?

27 Mart Cumartesi İbo Show yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Fakat Berat Kandili olduğu için ilahilerin söylendiği , neyleri çalındığı maneviyat dolu bir program konsepti ekranlara gelecek. Berat Kandili'ne özel konuklar belirlenerek yeni bölümü ile yayınlanmaya devam edecek. İbo Show'un yeni bölüm konukları ise merak ediliyor. İşte yeni bölüm konukları..



Yeni bölüm konukları kim?

İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu. İbo Show'da bu hafta Sami Özer, Melihat Gülses, Orhan Hakalmaz, Hakan Mengüç ve Sümer Ezgü konuk olacak. Programda Sami Özer'in söylediği ilahilere İbrahim Tatlıses'te eşlik edecek. İbo Show Berat Kandili Özel programı ile 27 Mart Cumartesi saat 20:00'de Star Tv'de..