Uzun yıllardır ekranlarda olan ancak bir süreliğine ara vermiş olan İbo Show, bu akşam yeni bölümü ile izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. İbrahim Tatlıses'in sunumuyla Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show'un her hafta gelen konukları değişiyor.

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı
Uzun yıllardır ekranlarda olan ancak bir süreliğine ara vermiş olan İbo Show, bu akşam yeni bölümü ile izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. İbrahim Tatlıses'in sunumuyla Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show'un her hafta gelen konukları değişiyor. Birbirinden ünlü, sevilen ve popüler isimlerin konuk olduğu İbo Show, hız kesmeden devam ediyor. İbo Show'a gelen konuklar her hafta değişiyor. Gündeme, popülerliğe ve talebe göre gelen konuklar oldukça ilgi görüyor. Star TV ekranlarının eğlenceli şarkı programı İbo Show, bu akşam saat 20:00'de izleyenleri ile buluşacak. Bu akşam yayınlanacak olan İbo Show programına hangi ünlülerin katılacağı da merak edildi. İbo Show yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İbo Show'un yeni bölüm fragmanında bu haftanın gelecek olan ünlü isimleri de belli oldu. İbo Show'a bu akşam kimler gelecek? 20 Şubat İbo Show konukları kim?

Yeni tarzı ve imajıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, bu akşam yeni konuklarıyla İbo Show'da olacak. Başarılı şarkıcı İbrahim Tatlıses, 1993 yılında başlamış olduğu İbo Show'u uzun yıllar devam ettirmiştir. Ekranların en sevilen ve en çok izlenen eğlence programlarından olmayı başaran İbo Show, 2011 tarihinde sona ermiştir. İbrahim Tatlıses'in hain bir saldırıda kafasından yararlanmasından sonra biten İbo Show, 2021 yılıyla birlikte tekrardan ekranlara gelmeye başlamıştır. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in silahlı saldırı sonrasında gördüğü tedavilerin bitmesi ve sağlığına kavuşmasıyla İbo Show yeniden başlamıştır. İbo Show başladığı günden beri her hafta farklı konukları ağırlıyor. Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan İbo Show'un her hafta gelecek konukları izleyenler tarafından merak ediliyor. İbo Show'un yeni bölümüne saatler kala, izleyenler araştırmaya başladı. İbo Show'a bu akşam kimler gelecek? İbo Show'un bu haftaki konukları kim?

İbo Show Bu Akşamki Konukları Kim? 20 Şubat 2021 Cumartesi


İbrahim Tatlıses'in sunumuyla her hafta Cumartesi akşamı saat 20:00'de Star TV ekranlarına gelen İbo Show, her hafta yeni bölüm yayınlamaya devam ediyor. İbo Show'un bu haftaki konukları arasında kimlerim olduğu, İbo Show'a kimlerin geleceği merak ediliyor. İbo Show'un yeni bölümüne saatler kala izleyenler araştırmaya başladı. İbo Show'a bu akşam kimler gelecek?



İbo Show'un bu haftaki konukları;

  1. Latif Doğan,

  2. -Bedia Akartürk,

  3. -Nuri Sesigüzel,

  4. -Uğur Karakuş,

  5. -Kahtalı Miçe.


İbo Show 20 Şubat Yeni Bölüm Fragmanı:

İbrahim Tatlıses'in İbo Show programının yeni bölüm fragmanında gösterilen yeni imajı ise izleyenlerin dikkatini oldukça çekti. Estetik operasyon olmadan yalnızca saç boyama, cilt bakımı ve ufak dokunuşlarla en az 10 sene gençleşen İbrahim Tatlıses'in yeni hali merak ediliyor. Bu akşam yayınlanacak olan İbo Show yeni bölümde, ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in yeni tarzı da gösterilecek. İbrahim Tatlıses'in değişimi için oldukça fazla masraf yapıldığı söyleniyor. İbrahim Tatlıses'in gençleştirme işlemlerinin toplamda 100 bin TL tuttuğu söyleniyor.