Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu yaptığı eğlence ve şarkı programı olan İbo Show, her hafta cumartesi günü ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta cumartesi günü Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan İbo Show'a çeşitli sanatçılar ve

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu yaptığı eğlence ve şarkı programı olan İbo Show, her hafta cumartesi günü ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta cumartesi günü Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan İbo Show'a çeşitli sanatçılar ve ünlü isimler gelmeye devam ediyor. Her hafta birbirinden ünlü ve sevilen isimlerle ekranlara gelen İbo Show'a bu hafta hangi isimlerin geleceği merak ediliyor. İbo Show'a bu hafta cumartesi yani 6 Mart'ta gelecek olan isimler belli oldu. Bu akşam İbo Show'a hem şarkıcı hem de türkücü birçok isim gelecek. İbo Show'a bu akşam gelen ünlü isimler arasında kanserle mücadele eden ve şimdi sağlığına geri kavuşan ünlü şarkıcı Gülay'da yer alıyor. Cesaretin Var Mı Aşka adlı şarkısıyla tanıdığımız Gülay, İbo Show'a konuk olacak. Peki, şarkıcı Gülay kimdir? Gülay kaç yaşında, nereli merak ediliyor. Öte yandan Gülay'ın ne kanseri olduğu ve sağlık durumu da izleyenlerin merak ettiği konulardan biridir. Gülay kimdir?



Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show'a bu hafta birbirinden ünlü ve izleyenlerin çok sevdiği isimler konuk oluyor. İbo Show'a bugün Niran Ünsal, Yavuz Bingöl, Gülay, İsmail Altunsaray ve Serpil Sarı gibi ünlü isimler konuk olacak. İbo Show'a konuk olan ünlü isimler arasından uzun bir süredir ekranlarda olmayan Gülay, izleyenler tarafından merak edildi. Şarkıcı Gülay kimdir, hayatı?



Gülay Kimdir?

Bu akşam İbo Show'a konuk olan şarkıcı Gülay, tekrardan ekranlara döndü. İbrahim Tatlıses'in eğlence programı ile ekranlara yeniden dönen Gülay'ın hayatı ve kim olduğu merak ediliyor. Bir süre yaşadığı kanser problemi ile gündeme gelen ve şimdilerde sağlığına kavuşan şarkıcı Gülay, 90'lı yıllara damga vuran bir şarkıcıdır. Gülay'ın gerçek adı Gülay'dır ancak soyadını sahnede kullanmıyor. Gülay'ın tam adı Gülay Sezer'dir. Gülay Sezer, 24 Mayıs 1970 yılında İstanbul'da doğmuştur. 50 yaşında olan Gülay, küçük yaşlarından beri müzik ile ilgilenmektedir. Eyüp Ercan Sezer’in kızı olan Gülay, müziği babasından öğrenmiştir. Ünlü müzisyen ve besteci Eyüp Ercan Sezer’in kızı olan şarkıcı Gülay,  uzun yıllar diş teknisyenliği yapmıştır. Müziğe karşı olan ilgisinden dolayı ise diş teknisyenliği yapmayı bırakmıştır. 2000 yılına kadar diş teknisyenliği yapan Gülay, 2001 yılında diş teknisyenliğini tamamen bırakmıştır. Gülay, 2001 yılında Kuzey Kıbrıs'ta Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik Bölümü'nde kompozisyon eğitimi almaya başlamıştır. Şarkıcı Gülay, 15 Şubat 2015 tarihinde, müzisyen Serkan Boran ile evlenmiştir. Gülay'ın bir kızı vardır. 50 yaşındaki Gülay'ın 1992 doğumlu Nilban adında bir kızı vardır.

Gülay, Cesaretin Var Mı Aşka şarkısıyla tüm Türkiye'ye kendisini duyurmayı başarmıştır. Gülay Sezer adıyla 1988'de çıkardığı arabesk albümü vardır. 19882de çıkardığı arabesk albümü Her Akşam'ı yayınladıktan sonra müzik çalışmalarına devam etmiştir. 1995 yılında BMG Müzik ile yaptığı çalışma ile çıkardığı Cesaretin Var Mı Aşka'dan sonra 1997 yılında yine aynı müzik şirketi olan BMG'den çıkan Bir Sevi Masalı albümüyle bir pop albümü çıkarmıştır. Daha pek çok başarılı şarkı ve bestesi bulunan Gülay, Damlalar adında bir müzik programı da sunmuştur. Gülay birçok dizi ve film şarkılarını da bestelemiş ve seslendirmiştir. Kanatlarımın Altında adlı filmin Aşk şarkısını, Hamam isimli film için İstanbul Uyurken adlı jenerik müziğini seslendirmiştir. Gülay ayrıca 2008 yılında Düğün Şarkıcısı adlı dizide de yer almıştır. Gülay yıllar önce sevgili olduğu adamın geri dönmesini engellemek için de cezaevinde olan bir hayranıyla evlenmiştir. Şarkıcı Gülay'ın boyu 1.58 metredir.



Şarkıcı Gülay Ne Kanseri Oldu?

Şarkıcı Gülay Sezer, kansere yakalanmıştı ve kanser ile mücadele etmişti. Gülay'ın ne kanserine yakalandığı ve ne kanseriyle mücadele ettiği merak ediliyor. Şarkıcı Gülay hem böbrek hem de rahim ağzı kanserine yakalanmıştır. Birer sene aralıklarla böbrek ve rahim ağzı kanserine yakalanmış ve kanser tedavisi görmüştür. Kanser ile mücadele eden Gülay, sağlığına kavuşmuştur.