İbo Show ne zaman başlayacak?Geçtiğimiz haftalarda İbrahim Tatlıses'in senelere damgasını vuran programı İbo Show'un başlayacağı açıklaması sonrasında herkes gün gün İbo Show ne zaman başlayacak? İbo Show hangi kanalda başlayacak? sorularını sormakta. Yı

İbo Show ne zaman başlayacak?Geçtiğimiz haftalarda İbrahim Tatlıses'in senelere damgasını vuran programı İbo Show'un başlayacağı açıklaması sonrasında herkes gün gün İbo Show ne zaman başlayacak? İbo Show hangi kanalda başlayacak? sorularını sormakta. Yıllarca ekranlarda yayınlanmasının sonrasında İbrahim Tatlıses'in geçirdiği rahatsızlık sonrasında  9 sene ara verilen İbo Show tekrardan eski seyrine Geri dönmeye hazırlanıyor.



Ilk 1993 senesinde izleyicilerinin karşısına çıkan İbrahim Tatlıses, yayınlandığı kanallar da adetler rekorları kırmıştır. Yayınlandığı Dönemin en dikkat çeken talk-show programlarında olan İbo Show'un başlama tarihi ile alakalı geçtiğimiz gün bir açıklama yapıldı. Peki İbo Show ne zaman başlayacak?



1993 senesinden beri birçok kanalda yayınlanan ve yayınlandığı kanalları da Talk Show alanında birinciliğe Taşıyan İbo Show; Kanal 6 ,Star TV ,Atv ve Beyaz TV ekranlarında yayınlandıktan sonra bu sıralar İbo Show hangi kanalda yayınlanacak ? sorusu da çok merak ediliyor.



İbo Show hangi kanalda yayınlanacak



9 sene öncesinde geçirdiği sağlık sorunu akabinde ekranlara veda etmek durumunda kalan İbrahim Tatlıses programı İbo Show, tekrardan hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Peki İbo Show ne zaman başlayacak? Herkesin severek izlediği İbo Show tekrardan ekranlara dönüş yapmaya hazırlanırken ilk bölüm tanıtımı yapıldı bile .  İbo Show Star TV ekranlarında yeni sezonuna başlayacak.



İbo Show ne zaman başlayacak?



Ilk bölüm fragmanı yayınlanan İbo Show'un ilk bölüm konuklarının ise Deniz Seki ve Kutsi olduğu tanıtımında gözler önüne serilirken , İbrahim Tatlıses''in elindeki kocaman nazar boncuğu herkesi hayran bıraktı. İbo Show ne zaman başlayacak? sorusunun cevabı olarak henüz net bir gün verilmese de , Çok yakınlard yayın akışında görmemiz muhtemel. 



İbo Show ilk konukları kimler?

Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi? Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi?


Star TV ekranlarında kısa sürede başlaması beklenilen İbo Show'un ilk bölüm konukları yine herkesi ekran başına bağlayacağa benzemekte. İbo Show'un ilk bölüm konukları Deniz Seki ve Kutsi olacak



İbo Show eskisi igib  tutacak mı ? çok izlenilecek mi?



Adeta dizi furyasının  bunun yaşandığı kanallarda yayınlanacak olan İbo Show'un eskisi gibi reyting  iplerini elinde tutacak mı? tutmayacak mı? iddiaları şaibeliğiyle ye korurken ortaya türlü türlü iddialar atılmakta . Kime iddialarda ilk başladığı senelerde olduğu gibi tutabileceğini düşünenler olduğu gibi eski ürünü geri kazanamayacağını söyleyenler de var