Star TV ekranlarının sevilen eğlence ve şarkı programı İbo Show hız kesmeden yeni bölümlerini yayınlamaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in 1993 yılından 2011 yılına kadar sunuculuğunu yaptığı İbo Show programı 2011 yılında, İbrahim Tatlıses

İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti
Star TV ekranlarının sevilen eğlence ve şarkı programı İbo Show hız kesmeden yeni bölümlerini yayınlamaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in 1993 yılından 2011 yılına kadar sunuculuğunu yaptığı İbo Show programı 2011 yılında, İbrahim Tatlıses'in kafasından silah ile vurulması sonucunda bitmişti. İbo Show 2011 yılından bu zamana kadar ekranlara gelmiyordu. Tatlıses'in iyileşmesi ve sağlığına kavuşmasıyla birlikte İbo Show yoğun istek üzerine yeniden başladı. 10 sene aradan sonra tekrar izleyicisi ile buluşmaya başlayan İbo Show, Star TV ekranlarında cumartesi günleri yayınlanmaya devam ediyor. İbo Show'a her hafta yeni bölümde yeni konuklar ve ünlü isimler gelmeye devam ediyor. İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu yaptığı İbo Show'a bu hafta pek çok ünlü isim geliyor. İzleyenler İbo Show'a bu hafta kimlerin geleceğini merak ediyor. İbo Show'a bu akşam gelen konuklar belli oldu. İbo Show'un bu akşam yani 6 Mart'ta gelen konuklar arasında İbrahim Tatlıses'in eski solistlerinden ünlü şarkıcı Serpil Sarı konuk oluyor. Uzun yıllardan sonra İbrahim Tatlıses ile aynı sahnede yer alacak olan Serpil Sarı'nın kim olduğu, hayatı merak ediliyor. Serpil Sarı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Serpil Sarı'nın türküleri.



Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in programı olan İbo Show'a her hafta birbirinden ünlü isimler gelmeye ve konuk olmaya devam ediyor. İbo Show'a bu hafta gelen isimler belli oldu. İbo Show'a bu akşam 6 Mart'ta Gülay, Niran Ünsal, Yavuz Bingöl, İsmail Altunsaray ve Serpil Sarı gibi ünlü isimler konuk oluyor. İbo Show'un bu akşamki konuklardan Serpil Sarı eskiden İbrahim Tatlıses'in solistiydi. İbrahim Tatlıses ve Serpil Sarı yıllarca ekranlarda, konserlerde birlikte sahne aldılar. Peki, Serpil Sarı kimdir?



Serpil Sarı Kimdir?

İbo Show'un bu akşamki konuklarından olan Serpil Sarı'nın kim olduğu, izleyenler tarafından merak edildi. İbrahim Tatlıses'in eski solisti Serpil Sarı, 4 Mart 1976 yılında İstanbul doğmuştur. İstanbul'un Bakırköy ilçesinde dünyaya gelen Serpil Sarı 45 yaşındadır. 45 yaşındaki Serpil Sarı, küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Müziğe olan ilgisiyle 12 yaşından beri müzikle uğraşan ve iç içe olan Serpil Sarı, bir dönem İbrahim Tatlıses'in solistliğini yapmıştır. Serpil Sarı'nın özel hayatı ile ilgili bulunmamaktadır. Serpil Sarı'nın Instagram hesabına baktığımız zaman bir oğlu olduğunu görüyoruz. Serpil Sarı'nın instagram hesabı: @sserpilsari_ 'dır.



Serpil Sarı daha 12 yaşında bir çocukken ilk albümünü çıkarmıştır. 2003 yılında İbrahim Tatlıses'in vokalistliğini yapmaya başlamıştır. Serpil Sarı Tecelli, Misafir, Öldüm Öldüm adında 3 tane başarılı albüm çıkarmıştır.

Serpil Sarı Türküleri

Serpil Sarı'nın 3 tane albümü vardır. Serpil Sarı'nın türkülerinin bulunduğu albümleri;

2010- Tecelli,

2015- Misafir,

2019- Öldüm Öldüm.