Exxen'in başrollerinde Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven'in yer aldığı gençlik dizisi final yapıyor. İşte Bu Benim Masalım finalinde neler olacak? İşte Bu Benim Masalım final bölümü ne zaman? Exxen'in büyük ses getiren dizisi İşte Bu Benim Masalım dizi

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı
Exxen'in başrollerinde Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven'in yer aldığı gençlik dizisi final yapıyor. İşte Bu Benim Masalım finalinde neler olacak? İşte Bu Benim Masalım final bölümü ne zaman?

Exxen'in büyük ses getiren dizisi İşte Bu Benim Masalım dizisi final tarihi açıklandı! Ünlü popçu Aleyna Tilki ve fenomen Cemalcan Canseven'in yer aldığı İşte Bu Benim Masalım dizisi final yapıyor.

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen'e özel olarak çekilen İşte Bu Benim Masalım dizisi adından söz ettirmeyi başarmıştı. Ancak dizi uzatılmadan final yapmaya karar verdi.

Ünlü popçu Aleyna Tilki'nin ilk dizi projesi olan İşte Bu Benim Masalım çekimleri önümüzdeki hafta bitiriliyor. İşte Bu Benim Masalım dizisi 8 bölümlük bir proje olarak başlamıştı.

2 MİLYON TL ALDI

 İşte Bu Benim Masalım dizisinde 8 bölüm için 20 yaşındaki Aleyna Tilki'ye 2 milyon TL ödenmişti. 

İŞTE BU BENİM MASALIM KONUSU

İşte Bu Benim Masalım adlı dizide star olma hayalleri olan genç bir kızın hayatı anlatılıyor. En büyük tutkusu şarkı söylemek olan bu genç kız, her ne kadar şarkı söylemeyi sevse de sahnede olmaktan çekiniyor ve utanıyor. Ancak yakın arkadaşı onun bu korkusunun üstesinden gelmesinde yardım ediyor.

İŞTE BU BENİM MASALIM OYUNCULARI

Exxen'in genlik dizisi İşte Bu Benim Masalım'da yer alan oyuncular şu şekilde;

Aleyna Tilki.

Cemal Can Canseven.

Hasan Denizyaran.

Merve Sevin.

Göksun Büyükkahraman.

Faruk Aran.