Bütün filmlerde her zaman son teknoloji ürünü aletleri kullanan James Bond'un filminin vizyona girmesinin ertelenmesi büyük bir soruna yol açtı. Geçen yıl mart ayında gösterime gireceği belirtilen No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filmi, koronavirüs

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü
Bütün filmlerde her zaman son teknoloji ürünü aletleri kullanan James Bond'un filminin vizyona girmesinin ertelenmesi büyük bir soruna yol açtı. Geçen yıl mart ayında gösterime gireceği belirtilen No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filmi, koronavirüs salgını nedeniyle son olarak 2021 yılının Nisan ayına ertelendi.



Filmde James Bond'un kullandığı son teknoloji ürünü olan aletlerin ise gazının kaçtığı belirtildi. Zira filmin gösterime girdiği sıralarda bu aletler son teknoloji ürünü gibi gözükmeyecek olması filme sponsor olan firmalar tarafından bir sorun olarak görülüyor.



Filmdeki ürün yerleştirme sahnelerinde, henüz piyasaya bile çıkmamış son teknoloji ürünlerin tanıtımı yapılacaktı. Daily Mail'de yer alan habere göre her zaman son moda teknoloji aletlerini kullanması gereken James Bond, ertelemeler yüzünden bu özelliğini kaybedecek. Film ekibinde yer alan bir kaynak, James Bond filmlerinde gösterilecek teknolojik ürünlerin her zaman saklandığını ve filmin gösterimi esnasında tanıtıldığını bildirdi.



Vizyon tarihinin ertelenmesi nedeniyle filmde kullanacak birçok aletin modasının geçmiş olacağı kaydedildi. James Bond'un yapımcılarıyla yapılan anlaşmanın bu şekilde olmadığını belirten kaynak, bu nedenle birçok sahnenin yeniden çekilmesi gerektiğini aktardı. Filmde yer alan ve teknolojik aletlerin göründüğü birçok sahnenin Nokia destekli olduğunu belirten kaynak, filmde gösterilen teknoloji ürünlerinin yenisiyle değiştirilerek yeniden çekilebileceği belirtildi.