Kanal D ekranların sevilen dizisi final yapıyor. Yayınlandığı günler çok izlense de yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor gibi dizilerin arasında hiç şansı olmayan Kanal D dizisi yayın hayatını sonlandırdı.

Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et" Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et"

Kanal D ekranların sevilen dizisi final yapıyor. Yayınlandığı günler çok izlense de yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor gibi dizilerin arasında hiç şansı olmayan Kanal D dizisi yayın hayatını sonlandırdı. Kanal D ekranların sevilen dizisi final kararını duyurdu.



Muhteşem oyunculuklar kurtarmadı!



Hem çekim kalitesi, hem oyuncularıyla dikkat çeken Yeni Hayat dizisi final yapıyor. Yeni Hayat dizisi güçlü rakipleri Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor gibi yapımların arasında daha fazla direnemdi ve final kararı aldı. Yeni Hayat dizisi 8. bölümde final yapıyor.



Yeni Hayat dizisi final kararı aldı!



Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk gibi iddialı isimlerle ekranlara gelen Yeni Hayat dizisi umduğunu bulamadı. Yeni Hayat dizisi Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk muhteşem oyunculuğuna rağmen tutunamadı. Yeni Hayat 8. bölümde final yaparak ekranlara veda ediyor.



Yeni Hayat dizisi final ne zaman?



Yeni Hayat dizisi final tarihi belli oldu. Yeni Hayat dizisi elindeki çekilmiş bölümleri ekrana getirerek 22 Ekim Perşembe akşamı final yapıyor!