Kerem Bursin kimdir adı altında birçok kişinin araştırmalar yaptığını biliyoruz. Kerem Bursin, ilk olarak ülkemizde Kanal D’nin bir dönemi kasıp kavuran dizisi Güneşi Beklerken ile popülerlik yakaladı.

Kerem Bursin kimdir adı altında birçok kişinin araştırmalar yaptığını biliyoruz. Kerem Bursin, ilk olarak ülkemizde Kanal D’nin bir dönemi kasıp kavuran dizisi Güneşi Beklerken ile popülerlik yakaladı. Burada iyi bir çıkış yapan oyuncu, daha sonrasında ise Şeref Meselesi isimli ikinci dizisiyle kendisini ön plana çıkarttı.



Kerem Bursin Kimdir?



33 yaşında ki başarılı oyuncu, Mavi başta olmak üzere birçok ünlü markanın reklam yüzü olmayı başardı. Kerem Bursin dizileri adı altında araştırma yapan pek çok kişi, bu noktada ise doğru yayın içeriklerine ulaşabilmek açısından oyuncunun biyografisini araştırmaktadır. 1987’de İstanbul’da doğan Bursin, Pazarlama ve İletişim bölümünü başarıyla bitirmesine rağmen oyunculuk alanında kariyer yapmaya karar verdi. Ardından ABD genelinde yapılan tiyatro yarışmasına katıldı ve yarışma sonucunda en iyi erkek oyuncu seçildi.

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü


Türk dizi sektörüne Güneşi Beklerken dizisiyle adım attı. Sonrasında Ulan İstanbul ve Şeref Meselesi dizilerinde rol alarak, Unutursam Fısılda adlı sinema eseriyle de beyaz perde dünyasına adım attı. 2017 yılında Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde rol aldı. Ldya Leyla Turğutlu ile aynı projeyi paylaşan Kerem Bursin, burada bir gemi adamı olarak görev alan, 28 yaşında ki genç delikanlı olarak karşımıza çıktı. Ali ismine hayat veren başarılı oyuncu, Ldya’nın oynadığı Nehir karakterini gördüğü andan itibaren ona tutuldu ve seyircilere muhteşem bir aşk senaryosu izlettirdi.



2018’de başlayan Muhteşem İkili’nin senaryosunda ise Mustafa Kerim Can karakteri ile boy gösterdi. Aynı yıl Yaşamayanlar isimli internet dizisinde de rol aldı. Şimdilerde ise yine bir internet dizisi olan Aynen Aynen’de oynuyor. Sitemiz takipçilerine Kerem Bursin kimdir kaç yaşındadır gibi hakkındaki bilgileri alabilecekleri bir ortam yaratırken, özel hayatıyla ilgili ipuçları vermeyi ihmal etmedik. İşte çok merak edilen Kerem Bursin’in özel hayatı…



Kerem Bursin’in Özel Hayatı



Kerem Bursin özel bir röportajda biraz çekingen bir yapısı olduğu için hiç çocukluk arkadaşı olmadığını açıkladı. En iyi arkadaşının ise ablası olduğunu ifade etti. Aşk hayatında ise 3,5 yıl boyunca Serenay Sarıkaya ile birlikteydi. İlişkinin sona ermesiyle birlikte magazin dünyasında adını sıkça duymaya başladık. Önce Duygu Özaslan’la, hemen ardından ise Melisa Şenolsun’la ilişkisi olduğu ileri sürülmüştü. Hatta Melisa ile Los Angeles’da beraber yaşadıkları ancak İstanbul’a ayrı ayrı döndükleri iddia edilmişti. Şimdilerde ise Hande Erçel ile, Kerem Bursin’in yeni sevgilisi olduğu dedikoduları kulaktan kulağa yayılıyor. Genç oyuncu bu iddialara cevap vermemekte ısrarcı…