Sen Çal Kapımı dizisinin yıldız isimleri Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı açığa çıktı! Kerem Bursin'in Hande Erçel'e ilanı aşkı videoda yakalandı. Hande Erçel'e neye uğradığını şaşırdı.

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldız isimleri Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı açığa çıktı! Kerem Bursin'in Hande Erçel'e ilanı aşkı videoda yakalandı. Hande Erçel'e neye uğradığını şaşırdı. İkilinin bir türlü itiraf etmediği aşkları kameralara yakalanmaya devam ediyor.

Fox'un sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'nın yıldız isimleri Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı yine yakalandı. İkilinin birbirlerine iltifatları bu sefer canlı yayında yaşandı. Ancak Kerem Bursin'in canlı yayında duygu yoğunluğu ile ağzından kaçırdığı iltifat karşısında Hande Erçel şaşkınlığını gizleyemedi.

Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel'in yeni evinde beraber kaldığı yakalanan Kerem Bursin yine aşkı ele verdi. Beraber yaşamaya başlayan ikili giderek köşeye sıkıştı. Kerem Bursin bu defada ilan-ı aşk ederken yakalandı.

"Ağzından Kaçtı"

Kerem Bursin Sen Çal Kapımı dizisinin setinden çekim yaptığı sırada Hande Erçel'i çekerken "çok güzel görünüyorsun bu arada" demesi gözlerden kaçmadı. Duygularına hakim olamayan Kerem Bursin için "resmen ilanı aşk etti" yorumları yapıldı. Bu sözler karşısında canlı yayında olan Hande Erçel de şaşkınlığını gizleyemedi.

İkilinin aşk yaşadığı magazin basınında sıklıkla yer almış ancak ikili her defasında bu iddiaları reddetmişti. Magazin basını en son geçtiğimiz günlerde ikilinin aynı evde kaldığını görüntüleyebilmişti. Ancak orada da ikili biri sitenin ön diğeri arka kapısından çıkarak yine beraber görüntülenememişti.