ATV ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışması 16 Ocak 2021 tarihinde ekranlara gelmedi. Hal böyle olunca Kim Milyoner Olmak İster hangi gün? 16 Ocak 2021 Milyo

ATV ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışması 16 Ocak 2021 tarihinde ekranlara gelmedi. Hal böyle olunca Kim Milyoner Olmak İster hangi gün? 16 Ocak 2021 Milyoner neden yok nerede aranmaya başladı. İşte detaylar...

Normalde her cumartesi akşamı ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını yerine 16 Ocak Cumartesi akşamı Maraşlı adlı yeni dizi yayınlanıyor. Bu duruma şaşıran izleyiciler ise Kim Milyoner Olmak İster neden yok? Bitti mi? Kim Milyoner Olmak İster ne zaman gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

Kim Milyoner Olmak İster programının yeni bölümü bu akşam yayınlanmıyor. Yani 16 Ocak akşamı Milyoner ekranlara gelmiyor.


16 Ocak 2021 Kim Milyoner Olmak İster neden yok?


Ne yazık ki Milyoner'in bu akşam neden yayınlanmadığı hakkında bir açıklama yapılmadı. Öte yandan bu hafta ATV'nin dizilerinin yeni bölümleri  de Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle yayınlanmadı.

Kim Milyoner Olmak İster hangi gün?


Bildiğimiz kadarıyla Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster normalde cumartesi akşamları yayınlanıyordu. Zaten programın yayın günü de değişmedi.