Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik furyası kopacak. Oyuncu Burcu Biricik Kırmızı Oda 4 Aralık 14.

Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik furyası kopacak. Oyuncu Burcu Biricik Kırmızı Oda 4 Aralık 14. bölümüne diziye dahil olacak. Dizi kadrosuna doktor hanımın hastası rolü ile dahil olcak olan Burcu Bİricik, Kırmzı Oda boncuk  karakterine can verip, Kırmızı Oda Boncuk gerçek hikayesini bizlere sunup, Doktor hanımdan Kırmızı Oda Boncuk için yardım isteyecek.

Cuma günleri TV8 ekranlarını reytinge bulayan ve önünde hiç rakibi kalmayan Kırmızı Oda dizisi ayrılan karakterler yerine öyle yeni karakterler geliyor ki.. Uzunca süredir ekranlarda olmayan güzeller güzeli oyuncu Burcu Biricik Kırmızı Oda Boncuk karakterini bizlere acısı tatlısıyla sunacak.  Ermişler görecek. Olmayan canlılar ile yaşadığını ve bunun da eşi ile ilişkisine etkili olduğunu söyleyerek Kırmızı Oda doktor hanımdan yardım steyecek.

Binnur Kaya'nın başrolünde olduğu Kırmızı Oda ile alakalı yeni gelişmeler var . Son bir kaç bölümdür ünlü isimlerinde konuk oyuncu olarak yer aldığı diziye Şimdi ise Burcu Biricik'in konuk olarak katılacağı bilgisi verilirken, Melisa sözen'in konuk oyunculuk süresi bitmiş olduğundan diziye veda etmesi sonrasında ekip yeni oyuncu ve yeni konu araştırmasına girişti. Alya karakteri ile inanılmaz bir performans sergileyen Melisa  Sözen'den sonra Burcu Biricik'in gelecek olması dzi izleyenleri daha da meraklandırdı.



Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanında Burcu Biricik'in görülmesinin ardından güzel oyuncu sosyal medya hesabından Kırmızı Oda boncuk karakteri ile dDi de olacağını takipçileri ile paylaştı . daha önceleri çeşitli programlarda farklı karakterleri oynamayı çok sevdiğini ve izleyiciyi şaşırtmaktan keyif aldığını açıklayan Burcu Biricik, bu defa ise kırmızı Oda Boncuk karakteri ile Terapiye ihtiyacı olan bir hastayı canlandıracak.

Kırmızı Oda boncuk gerçek hikayesi


Burcu Biricik Kırmızı Oda Boncuk gerçek hikayesnden bahsedecek olursak,  sürekli halüsinasyon gören bir kişilik olduğunu, kendisini sürekl

i evliyaların ve gizli güçlerin  ziyaret ettiğini ve onlarla konuştuğunu sanan bir karakter olduğunu söyleyebiliriz.  Doktor hanımın Kırmızı Oda Boncuk karakteri üzerinde nasıl bir yol izleyeceği neler yapacağını merak ediliyor . Kırmızı Oda 14. bölümü ile bu akşam TV8 ekranlarında olacaktır


Kırmızı Oda Boncuk ve Doktor hanımın tanışması


Sürekli olarak kafasında kurdukları ile eşine de zarar vermeye çalışan Boncuk, Doktor Hanım'ın kendisine 'Sana inanıyorum' sözlerini söylemesi sonrasında tedavi olmayı kabul edecektir.

Biz Kırmızı Oda dizisine katılan Burcu Biricik2in çok izleneeğine eminiz. Çünkü Kırmızı Oda Boncuk karakteri her daim kimi insanlarda mevcut olan hastalığı anlatmakta Çünkü günümüzde kimi insanların da rahatsızlığı bu şekilde.

Cotard Sendromu nedir?


Hasta kafasından kurduğu şeye inanmaktayken bunun için de çevresini kendisine inandırmak itemektedir. İşte bu yüzden Doktor hanım 'Sana inanıyorum' demiştir.