Kırmızı oda Mehmet'in gençliği kim? Kırmızı Oda Her cuma akşamı TV8 ekranlarında yayınlanmakta iken Salih Bademci dizide Mehmet karakterinde karşımıza çıkmakta. Bu akşam yeni bölümü ile yayınlanan Kırmızı Oda Mehmet'in gençliği merak ediliyordu Peki Kırm

Kırmızı oda Mehmet'in gençliği kim? Kırmızı Oda Her cuma akşamı TV8 ekranlarında yayınlanmakta iken Salih Bademci dizide Mehmet karakterinde karşımıza çıkmakta. Bu akşam yeni bölümü ile yayınlanan Kırmızı Oda Mehmet'in gençliği merak ediliyordu Peki Kırmızı Oda Mehmet gençliği kim işte sizler için Kırmızı Oda ve Mehmet detaylarını araştırdık. 



TV8 ekranlarında Cuma günü karşımıza çıkan Kırmızı Oda bu hafta Mehmet'in tedavisinin iyileşme sürecine girmesi ile çok merakla araştırılıyor Ken Kırmızı Oda Mehmet'in gençliği kim ve Kırmızı Oda Mehmet karakteri kim?  Kırmızı Oda Mehmet karakterine hayat veren Salih Bademci hakkında araştırmalarımızı sizlere sunuyoruz.



Gerçek hayattan yaşanılanların dizi haline getirildiği Kırmızı Oda Mehmet karakteri şu sıralar çok meraklı aranmakta nokta kırmızı oda Mehmet'in gençliği kim sorusu da tüm dikkatleri üzerine çekmiş iken sizler için kırmızı oda dizisinde Mehmet karakterini canlandıran Salih bademci'nin hayatını sizlere sunuyoruz. Geçtiğimiz hafta da çok araştırılan kırmızı oda Mehmet karakteri Salih Bademci hakkındaki detayları sizler için Araştırdık.



Kırmızı oda Mehmet karakteri geçmişi



Hayatı boyunca çevresindeki herkezden şiddet gören okuldaki arkadaşlarından bile dayak yediğini anlatan Mehmet Kırmızı Oda dizisine damgasını vurdu. Babasının kendisine uyguladığı şiddet görüntüleri aklına gelmesi akabinde binlerce kişiye gözyaşlarına boğan Kırmızı Oda Mehmet gençliği çok zor geçmiş ve askerden döndükten sonra da sinir hastası olmuş sonrasında ailesi ve çevresi tarafından sevilmeye başlamış olan ve evlilik hayatında da çocuklarına kendi çocuklarında yaşadıklarını uygulamaya çalışan Kırmızı Oda dizisinin Mehmet karakteri Salih Bademci hakkında merak edilenleri sözler için topladık.



Kırmızı Oda Mehmet, Salih Bademci kimdir? 

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü


1984 yılı doğumlu olan Salih Bademci izmirlidir. Bornova Anadolu Lisesi mezunu Bademci ilk olarak Barda filminde yer alırken sonrasında ise Elveda Rumeli dizisi ile karşımıza çıkmıştır . 2014 senesinde Ulan İstanbul dizisinde Ceyhun karakteriyle karşımıza çıkan Salih Bademci, 2015 yılı itibarı ile başlayan ve adeta yıldızının parladığı Kiralık Aşk dizisinde ise Sinan Karakaya karakteri ile sevenleri ile buluşmuştur.