ve Korkulan oldu. Çarşamba günü Sadakatsiz dizisi reytinglere damga vurdu.

ve Korkulan oldu. Çarşamba günü Sadakatsiz dizisi reytinglere damga vurdu. Sen Çal Kapımı kesin olarak final yapacak. Sadakatsız dizisi Kuruluş Osman'ı geçmeyi başardı. 14 Ekim çarşamba günü reytingleri kim kazandı? Kim önde bitirdi sizler için derledik. Sadakatsız dizisi güne damga vurmayı başardı.



Sadakatsız muhteşem başladı!



Kanal D ekranlarında yayınlanna Sadakatsiz dizisi güne damga vurdu. Caner Cindoruk ve Cansu Dere'nin yer aldığı Sadakatsız dizisi AB grubunda zirvede yer aldı. Kuruluş Osman'ı geçen dizi damga vurdu.



Total: 6.85

AB: 8.49

ABC1: 9.30



Sen Çal Kapımı final yolu göründü!



FOX TV ekranlarında final yapması beklenen Sen Çal Kapımı iyice düşse geçti. Totalde 4.24, AB'de 4.01 ve ABC1'De 4.71 alarak düşüşe geçti. FOX TV bir çok dizisi olması nedeniyle Sen Çal Kapımı final yapması kesinleşti.



Kuruluş Osman zirvede!



En önemli reyting grubu AB'de zirveyi kaptıran Kuruluş Osman, total ve ABC1'de günü 1. olarak tamamladı. Çok uzun bir süre sonra AB grubunda geçilen Osman, efsane kadrosuyla dikkat çekiyor.



Total: 9.76

AB: 8.45

ABC1: 9.78



Doğduğun Ev Kaderindir bitmek üzere!

İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti


TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir reytinglerde adeta çakıldı. Doğduğun Ev Kaderindir özellikle total grubu aldığı reyting Acun Ilıcalı hiç tahammül edemeyeceği bir sonuç. Bu sebeple Doğduğun Ev Kaderindir final kararı gelebilir.



Total: 3.80

AB: 4.34

ABC1: 4.83



Şeref Sözü başlamadan bitti!



Show TV ekranlarında yayınlanan Şeref Sözü gün kurbanı oldu. Şeref Sözü dizisi 2.12 reyting'le alt sıralarda yer buldu. Şeref Sözü çok yakında final yapacak.



Total: 2.12

Ab: 1.48

ABC1: 1.80