Kurtlar Vadisi ilk sezonunda tarihin en iyi ikilisi olarak lanse edilen Polat Alemdar ve Süleyman Çakır buluşuyor. Oktay Kaynarca'nın başrollerinde yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon bombası patlattı.

Kurtlar Vadisi ilk sezonunda tarihin en iyi ikilisi olarak lanse edilen Polat Alemdar ve Süleyman Çakır buluşuyor. Oktay Kaynarca'nın başrollerinde yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon bombası patlattı. Abisiyle küs olan Necati Şaşmaz, abisiyle barıştı ve EDHO'ya transfer oldu.



Necati Şaşmaz Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da



Yaklaşık 3 yıldır küs olan Necati Şaşmaz ve Raci Şaşmaz barıştı. ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ser verip sır vermediği transferlerle yeni sezona damga vuracak. Daha önce Musa Uzunlar'ı kadrosuna katan, bir dönem Kurtlar Vadisi dizisinde İskender Büyük karakteriyle büyüleyen yıldız isim Dahlan karakteriyle dizide yer almıştı. Şimdi Necati Şaşmaz gizli bir istihbaratın belkide KGT başı olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a transfer oldu.



Necati Şaşmaz 13 bölüm anlaştı!



Yeni sezonda 3. bölüm itibariyle diziye dahil olacak Necati Şaşmaz, abisinin bir gazetede verdiği röportajda barışmak isteğini geri çevirmedi. Raci ve Necati kardeşler arasında küslük biterek final sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da muhteşem bir iş daha çıkartacaklar.



Çakır ve Polat buluştu!

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü


Türkiye'nin halen unutamadığı ve her ölüm yıldönemi hatırlanan Süleyman Çakır, ve raconları alt üst eden Polat Alemdar gibi unutulmaz karakterler yeniden biraraya geldi. EDHO'nun çıkışı da Çakır'ı yeniden var etmek olmuştu. Hızır Çakırbeyli rolünde soyadı Kurtlar Vadisinde gelmekte. Hem İskender Büyük, hem Polat Alemdar hemde Süleyman Çakır Kurtlar Vadisi efsaneleri yeniden biraraya gelerek unutulmaz bir EDHO yeni sezon izleyeceğiz. Daha önce ZAZA Dayı olarak Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan Ali Sürmeli de yeni sezonun en kilit isimleri arasında yer alacak.