Kuruluş Osman 50. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?  Kuruluş Osman 50.

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü
Kuruluş Osman 50. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?  Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanı an itibari ile çok merak ediliyor. Haftalık reytinglerde en üst sırada yer alan Osmanlı Devleinin kuruluşunun anlatıldığı Kuruluş Osman dizisi için bu akşam en çok Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu sorulacak Kuruluş Osman 49. bölümü ile bu akşam bizlere hain kim tanıttı.Savcı Bey'in oğlu Bayhoca'nın ölümü ile alakalı gözler Malhun hatunun dediği gibi obadaki bir haine çevrilmiş iken, işte bu hainin de kim olabileceği konusunda eleştiri okları Dündar Bey'i göstermekteydi. Öyle ki Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanında Dündar Bey'in öldürüleceği iddiaları da gündem de. Turgut Alp'in tekrardan diziye geleceği iddialarının konuşulduğu Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanında Dündar Bey2in akıbeti de belirlenecek.

 

Moğol Komutanı hainlerinde desteği ile uç bölgesine yerleşmesi Osman adına büyük tehlike oluşturmakta iken, zaten oba içinde hain olduğunu bilen Osman Bey daha da bu kişinin peşine düşecektir.

Kuruluş Osman 50. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?


Bildiğiniz üzere Savcı'nın oğlu Bayhoca'nın şehit düşmesi ile alakalı olarak gözler Dündar Bey'e çevrilmiş ve Osman Bey ve Savcı Bey'de Dündar Bey den Kuruluş Osman 49. bölümünde şüphelenmeye başlamıştı. Öyle ki Savcı Bey Osman Bey ile konuşmasında 'Emmi ise suçlu emmilik kalmayacak' demişti. İşte hal bu iken herkes Dündar ölecek mi? Dündar Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanında öldü mü? Dündar Bey'i kim öldürdü sorularını sormaya başladı.

Savcı Bey'in konuşmasından yola çıkarak Kuruluş Osman 49. bölüm de Dündar Bey'in yavaş yavaş sonunun geldiğini gördük. Peki Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanında Dündar Bey öldürülecek mi? Sosyal medya da ortyaa atılan iddialarda Dündar BEy'in ölmünün geciktirildiği söylenrken, Flatyos2u öldüren Savcı Bey olması Dündar2ın kendi lehine olayları çevirmesine mahal verdiği de söyleniyor.

Malhun HAtun'un Oba da hain var açıklaması sonrasında hedeflerin Dündar Bey'i göstediği gerçeğine uaşması ise bir kaç bölüm sonra olacağ kouşulyor. Yani Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanında Dündar Bey'in öldürülmeyeceğini düşünüyoruz.



Malhun HAtun'un babası Umur Bey,Obaya gelmeküere yola çıkmışken ogay tarafından saldırıya uğraması sonrasında Malhun HAtun ve Osman Bey'in tam zamanında ulaşacağın sizlere söleyelim.  Ancak saldırıya uğrayan Umur Bey Kuruluş Osman 49. bölümünde ölmeyecek çünkü Umur Bey'in sahneleri oldukça geniş bir yelpazeye ait. Kuruluş Osman yayınlanan fragmanda ise Osma bey ile Moğollar arasındaki sürtüşmeye şahitlik edeceğiz. Öte yandan tarihte ne zaman BAhadır diye bir karakter olursa o hain olmakta gerçeği ile Umur Bey'in en yakın adamı Bahadır da öyle çıktı ve Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanında Bahadır'ın Petrus'un adamı olduğunu göreceğiz.

Öte yandan Haçlıların Başı Petrus'un ortadan kalkacağı veyerine moğol düşmanlığıın devam edeceği Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanında, Malhun Hatun'un Osma Bey'in gözünde yükseldikçe yükseldiği, Bala Hatun'un da düştükçe düştüğünü gördük. İşte tam da  sırada Bala Hatun Kuruluş Osman dan ayrılacak mı sorusu gündeme çıkıyor.Ancak şöyle bir gerçek var ki tariht Bala HAtun'un da Osman Bey den çocuğu vardır.

Hain denilince akla gelen isim Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanında bol bol karşımıza çıkacak. Dündar Bey ifşa olacak. Peki Dündar Bey ne zaman ölecek. Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanı yayınladı mı?

Osmanlı Bey'in amcası Dündar Bey nasıl ölmüştür?


Dündar Bey'in ölümü nasıl olmuştur ? Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanında Dündar Bey ölecek mi?  tarihi kaynaklarda Bilecik tekfuru ile anlaşarak Osman'a suikast tertip ettirmesi sebebiyle Osman Bey tarafından öldürülen Dündar Bey, Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanında ve önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde Ölmeyecek sadece şüpheleri üzerine çekecek.

Ertuğrul Gazi'nin kardeşi, Osman Bey'in amcası olan Dündar Bey, 1212 1302 yılları arasında yaşamıştır . Osman Gazi tarafından öldürülen Dündar Bey kardeş katlinin başlangıcını da böylece sağlamıştır . Dündar Bey Osmangazi arasında tekfura elini öptürme olayının yaşanması sonrasında çekişme başladığı ve Osman'a suikast düzenlemesi sonrasında başarılı olmaması ile öldürüldüğü anlatılmaktadır.

Kuruluş Osman 50. bölümde ölmeyecek


Dündar Bey'iin Kuruluş Osman reytinglerinde etkisi olduğunu hepimiz bilmekteyiz. İşte bu sebepledir ki Dündar Bey, Kuruluş Osman 50. bölüm de de ölmeyecek.