TIMS&B Productions imzalı Maraşlı dizisi ATV ekranlarında her hafta pazartesi günü yayınlanmaya devam ediyor. Maraşlı dizisi yayınlandığı ilk günden beri izleyenlerin beğenisini ve ilgisini kazanmayı başardı.

Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi? Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi?




11 Ocak 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayan Maraşlı dizisi, izleyenlerden tam not almayı başardı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı pazartesi günü yayınlanmaya başlamasına rağmen rakiplerine reyting farkı atıyor. Pazartesi gününün reyting rekortmeni dizilerinden olmayı başaran Maraşlı, kısa sürede izleyiciyi kendisine bağladı. Dizi konusu ve senaryosu kadar oyuncuları ile de konuşuluyor. Sık sık gündeme gelen Burak Deniz ve Alina Boz aşkına, ünlü oyuncu Burak Deniz'den yanıt geldi. Maraşlı dizisinde Celal karakterine hayat veren Burak Deniz, dizideki partneri Alina Boz ile gündeme gelmeye devam ediyor. Genç oyuncuların aşk yaşadığı ve sevgili oldukları ortaya atıldı. Bir süredir aşk iddialarına sessiz kalan oyunculardan sonunda fotoğraflı yanıt geldi. Burak Deniz'in Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf, aşk iddialarına noktayı koydu.

Burak Deniz Sevgilisi ile Ayrıldı Haberlerine Bu Fotoğraf ile Cevap Verdi!

Dram ve polisiye türündeki Türk yapımı dizi Maraşlı, gündeme gelmeye devam ediyor. Dizi izleyenler tarafından oldukça beğenildi. Dizi kadar dizinin oyuncuları ve partnerlerin uyumu da büyük beğeni topluyor. Maraşlı dizisinin başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz yer alıyor. Dizide Maraşlı yani Celal Hün karakterine yakışıklı oyuncu Burak Deniz hayat veriyor. Maraşlı'nın partneri Mahur'a ise genç ve güzel oyuncu Alina Boz hayat veriyor. Maraşlı dizisinin izleyenleri dizide partner olan Burak Deniz ve Alina Boz'u birbirine çok yakıştırıyor. Hemen hemen her gün ikili arasında aşk iddiası ortaya atılsa da Burak Deniz ve Alina Boz, bu aşk iddialarına sessiz kalıyor. Burak Deniz ise hakkında çıkan ayrılık ve aşk iddialarına daha fazla dayanamadı. Burak Deniz sosyal medya hesabından ayrıldığı iddia edilen manken sevgilisi Didem Soydan ile paylaşım yaptı. 36 yaşındaki Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz, yaptığı Instagram paylaşımı ile takipçilerini üzdü. Burak Deniz'in takipçileri, Burak Deniz ve Alina Boz'un sevgili olmasını istiyorlar. Burak Deniz 18 Ekim 2020'den beri sevgilisi ile fotoğraf paylaşımı yapmıyordu. Bunun yanında ise dizideki partneri olan Alina Boz ile sık sık paylaşım yapıyordu. Burak Deniz hakkında çıkan aşk iddialarına daha fazla dayanamadı ve sevgilisi ile fotoğraf paylaştı.



Burak Deniz'in partneri Alina Boz ise uzun süreli bir ilişkisinden dizi başlayınca ayrılmıştı. Burak Deniz'in de uzun süredir sevgilisiyle paylaşım yapmaması ve üzerine kavga ettikleri yönündeki iddialar, Burak ve Alina aşk yaşıyor iddialarını doğrular nitelikteydi. Burak Deniz'in sevgilisi Didem Soydan ile yaptığı paylaşıma pek çok Maraşlı fanı tepki gösterdi.

Burak Deniz Instagram Hesabı: @_burakdeniz

Alina Boz Instagram Hesabı: @alinaboz