TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında elenen isim şok etti. Yayınlandığı her gün rekorlar kıran MasterChef programına veda eden isim belli oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında elenen isim şok etti. Yayınlandığı her gün rekorlar kıran MasterChef programına veda eden isim belli oldu. TV8 fenomen programı MasterChef 1 Kasım 2020 pazar günü veda eden isim sızdı. Veda eden ismin arkadaşı Acun Ilıcalı ve Acun Medyayı çileden çıkarttı. İşte MasterChef programına veda eden o isim.

MasterChef elenen isim sızdı!

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye bu hafta veda eden isim belli oldu. 1 Kasım pazar günü MasterChef programına veda eden isim belli oldu. TV8 ekranların sevilen programı MasterChef 1 Kasım kim elendi? MasterChef bu hafta veda eden isim kim?

MasterChef 1 Kasım veda eden isim Tanya oldu!

TV8 fenomen programı MasterChef veda eden isim Tanya oldu. Tanya'nın elenmesini en yakın arkadaşı Facebook adresinden sızdırdı. MasterChef seyircisi elenen ismi sosyal medyadan öğrenirken Acun Ilıcalı ve Acun medya yarışmacılara bir türlü elenmesini önleyemiyor.

En Yakın arakadaş Facebook'tan sızdırdı!

1 Kasım MasterChef elemesine Tanya'nın elenmesini en yakın arkadaşı ifşaladı. "Olsun be Güzelim 1000000 kişi içinden son 12'ye kalmak bizim için büyük bir gururdu kalbimizdesin sen bizim gurururmuzsun sen bizim gerçek şampiyonumuzsun" yazarak bu hafta MasterChef programına veda eden ismi sızdırdı.

Tanya kimdir? MasterChef Tanya kim?



MasterChef programı sevilen ismi Tanya kimdir? MasterChef Tanya Kilitkayalı nereli kaç yaşında gibi sorular eleme sonrası sıkça sorulur oldu.

26 yaşında olan Tanya Kilitkayalı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yarışmaya katılıyor. Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm fakültesi, Gastronomi ve Mutfak sanatları mezunu olan Tanya, eğitim gördüğü okulda öğretim görevlisi hoca olarak çalışıyor. Ayrıca Kıbrıs Mutfağı üzerine bir restoran işletiyor.