TV8 ekranlarının çok sevilen yemek yarışması MasterChef 11 Ekim Pazar akşamı 75. bölümüyle ekranlara geldi.

TV8 ekranlarının çok sevilen yemek yarışması MasterChef 11 Ekim Pazar akşamı 75. bölümüyle ekranlara geldi. Her hafta olduğu gibi bu haftada eleme heyecanı yaşanan yeni bölümde kırmızı takımın hemen hemen hepsi potadaydı. Tanya, Ebru, Walison, Sefa, Serhat ve Berker'in te döktüğü akşamda son üçlüye Ebru, Sefa ve Walison kaldı. Hal böyle olunca MasterChef 11 Ekim Walison mu elendi? Ebru, Sefa ve Walison'dan hangisi veda etti çok merak edildi.



MasterChef'te bu hafta Ebru'nun kaptan olduğu kırmızı takımla, Esra'nın kaptan olduğu mavi takım adeta savaştı. Ancak kazanan genel skorla 3-0 mavi takım oldu. Haliyle kırmızı takımda Eray dışındaki herkes eleme potasına girdi. İlk turda Serhat, Tanya ve Berker arkadaşlarının yanına gitmeyi başardı. son üçlüye ise Ebru, Sefa ve Walison kaldı. Somer Şef'in hamsi kuşu yemeğini yapmaya çalışan üçlüden kim elenecek çok merak edildi.



11 Ekim MasterChef Walison mu elendi?



Üç tabaktan en kötü görünen ve eksikleri olan Walison'du. Ebru ve Sefa bu yarıştan alnının akıyla çıkarken zorlanan Walison, 11 Ekim akşamında ne yazık ki Masterchef'e veda etti. Ebru ve Sefa ise yarışmada en az bir hafta daha kalmaya hak kazandı. 



MasterChef Walison Fonseca kimdir? Evli mi? Nereli 

Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi! Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi!


Brezilyalı yarışmacı Walison Fonseca, 34 yaşında. Henüz 3 yıldır Türkiye’de olmasına rağmen Türkçe’yi akıcı bir şekilde konuşan Walison Fonseca, modellik ve oyunculuk yapıyor. Walison Fonseca, İtalyan modelleriyle ünlü Biscolata reklamında da oynamış. MasterChef 2020 sezonuna ilk kez kendi ülkelerine ait bir yemek katılan iddialı yarışmacı, evli.



Walison'un eşi ise Melisa Pınar. Walison’un eşi Melisa Pınar NLP uzmanı, yaşam koçu. Eşi Melisa Pınar’la çekildiği fotoğrafları sık sık paylaşan Walison Fonseca, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor, yarışmacının bir yıl önce açılan ancak henüz aktif olmayan Youtube hesabı da bulunuyor.



Yarışmada son olarak Adana Kebap yapmaya çalışan ancak başarılı olamayan Walison, son 16 isim arasına girememişti. Walison'un elenmesi herkesi bir hayli üzmüştü.