TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında kim elendi sorusu merak konusu oldu. Çeyrek final heyecanının başladığı MasterChef'te Özgür ve Emir arasında geçen düelloyu kim kazandı? MasterChef 27 Aralık kim elendi? araştırılmaya başlandı.

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü
TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında kim elendi sorusu merak konusu oldu. Çeyrek final heyecanının başladığı MasterChef'te Özgür ve Emir arasında geçen düelloyu kim kazandı? MasterChef 27 Aralık kim elendi? araştırılmaya başlandı. Haftada 5 gün yayınlanan ve pazar günü eleme gecesi yapan MasterChef bu hafta elenen isim belli olduğu iddia edildi. MasterChef 27 Aralık kim elendi? MasterChef 27 Aralık 2020 elenen isim ifşa oldu. İşte MasterChef programında bu hafta veda eden isim..

Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın oturduğu MasterChef'te en başından beri sık sık ifşa sıkıntısı yaşanıyor. Her pazar elemeden önce yarışmaya veda eden isim belli oluyordu. Bu hafta da gelenek bozulmadı ve 27 Aralık MasterChef veda eden isim, 27 Aralık 2020 MasterChef'e veda eden isim kim sorusu yanıt buldu.


27 Aralık MasterChef Özgül mü elendi?


MasterChef 27Aralık Pazar akşamı elenen isim Özgül olduğu iddia edildi. MasterChef Özgül bu akşam programa veda etmesi bekleniyor. Böylece final dörtlüsündeki tek kadın yarışmacı olan özgül Coşar, 4. olarak MasterChef 2020'ye veda edecek.


MasterChef kim elendi? Özgül mü Emir mi?


MasterChef'te bu akşam çeyrek final heyecanı yaşanacak. Serhat ve Barbaros'un ardından final üçlüsü arasına adını yazdırmak isteyen Özgül ve Emir düelloya çıkacak. Somer Şef'in yaptığı Ali Nazik'i en iyi şekilde yapmaya çalışacak olan yarışmacılar, adeta kendi kaderlerini yazacak. Oyun sonrası 27 Aralık 2020 MasterChef elenen isim belli olacak. Peki MasterChef kim elenecek mi? MasterChef elenen Özgül mü Emir mi olacak belli olacak.

MasterChef Özgül elendi mi? MasterChef Özgül kimdir?

Özgül Coşar gıda mühendisi. 36 yaşında ve evli olan Özgül, 2 çocuk sahibi. Pastacılık ve ekmekçilik bölümünü bitiren yarışmacı, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor.

Emrullah Coşar, MasterChef yarışmasındaki Özgül'ün eşidir. 2 çocuk sahibidir. Özgül eşine Emço diye sesleniyor. Emço: Emrullah Coşar'ın kısaltmasıdır. Özgül Coşar'ın MasterChef 27 Aralık Pazar akşamı ekrana gelecek bölümde yarışmaya veda ettiği iddia edildi.