MasterChef 29 Kasım eleme olmayacak mı? Uğur Yılmaz Deniz bugün mü diskalifiye edilecek çok merak edildi. Üç sezondur TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna oturuyor.

Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı” Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı”
MasterChef 29 Kasım eleme olmayacak mı? Uğur Yılmaz Deniz bugün mü diskalifiye edilecek çok merak edildi. Üç sezondur TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna oturuyor. Bu sezon birbirinden iddialı yarışmacılarla devam eden MasterChef'te diskalifiye krizi yaşanacak. Çünkü geçtiğimiz haftalarda MasterChef'in iddialı isimlerinden Uğur Yılmaz Deniz'ın yıllar önce attığı tweetler ortaya çıktı. Sinkaflı sözler kullanarak attığı tweetler ve benzer şekilde söylemlerde bulunduğu videosu ortaya çıkan Uğur'un bizzat Acun Ilıcalı tarafından diskalifiye edildiği açıklandı. Bunun ardından MasterChef Uğur ne zaman diskalifiye edilecek merak edildi.

Çünkü Ilıcalı'nın açıklamasının ardından bir hafta geçmesine rağmen Uğur, yarışmada kalmaya devam etti. Ancak MasterChef 29 Kasım fragmanında; potaya giden Uğur'un şefler tarafından çağırılması akıllara beklenen haberin yarışmacıya verileceği anı getirdi. Peki 29 Kasım 2020 Pazar MasterChef Uğur Yılmaz Deniz bugün mü diskalifiye edilecek



MasterChef 29 Kasım Uğur diskalifiye edilecek?

MasterChef yeni bölüm tanıtımından anladığımız kadarıyla yıllar önce attığı tweetler nedeniyle diskalifiye olacak olan Uğur, yarışmadan ihraç edildiğinin haberini alacak. Böylece MasterChef'ten Uğur diskalifiye edilmiş olacak. Peki MasterChef 29 Kasım eleme olmayacak mı?

Tahminlerimize göre Uğur gideceği için 29 Kasım Pazar akşamı eleme olmayacaktır. Uğur'un MasterChef'ten diskalifiye olmasının bir hafta sonra ekranlara yansımasının sebebi ise programın çekimlerinin hemen hemen bir hafta önce yapılıyor olması...

Uğur da gideceği için son yedi yarışmacının otomatik olarak belli olacağı MasterChef'te bu hafta eleme olmayacaktır.



MasterChef Uğur neden diskalifiye oldu?

MasterChef’te yarışan Uğur’un eski yıllara ait görüntüleri çıktı. Fenerbahçe camiası için sinkaflı söyleyen sözler Uğur’un bu görüntüleri sosyal medyada yayılınca Ilıcalı duruma müdahale etti. Uğur’u MasterChef’ten diskalifiye eden Acun Ilıcalı, bu haberi de Twitter hesabından duyurdu.

MasterChef Uğur Deniz Yılmaz kimdir?

26 yaşındaki Uğur Yılmaz Deniz'in iki kardeşi vardır. Aşçılığa çok severek başlamadığını fakat öğrendikçe ilgisinin arttığını söyleyen Uğur Yılmaz, ilk iş tecrübesini küçük bir restoranda yaşamıştır. Her gün öğrendiği bilgilere yenilerini ekledikçe kendini geliştirdiğini fark eden Uğur Yılmaz Deniz, çalıştığı yerden ayrılıp İl Riccio Bodrum'da çalışmaya başlamıştır. Orada 7 İtalyan şef ile birlikte çalışma şansını yakaladığını ifade eden Uğur Yılmaz Deniz, iş hayatına cruise gemisi olan Mein Schiff 2'de devam ederek tecrübelerine bir yenisini daha eklemiştir.

6 aylık serüvenin ardından Türkiye’ye dönen Uğur Yılmaz Deniz, Kıbrıs Elexus Hotel'de işe başlamış fakat orada bilgilerinin köreldiğini fark eden Deniz, Katar'da çalışmaya karar vererek 2 sene boyunca orada aktif olarak mesleğini icra etmiştir.