MasterChef Ayyüce kimdir? Ne iş yapıyor? Ayyüce Kamit kaç yaşında  çok merak edildi. MasterChef yarışmasında yeni sezon heyecanı yaşanırken, yarışmacılar da her yerde araştırılmaya başlandı.

MasterChef Ayyüce kimdir? Ne iş yapıyor? Ayyüce Kamit kaç yaşında  çok merak edildi. MasterChef yarışmasında yeni sezon heyecanı yaşanırken, yarışmacılar da her yerde araştırılmaya başlandı. Son 16'ya kalan isimlerden biri olan ve ilk kırmızı takım kaptanı olan Ayyüce'nin hayatı araştırılmaya başlandı. Özellikle eleme potasıan giren MasterChef Ayyüce kim? Ayyüce Kamit nereli



Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı


MASTERCHEF AYYÜCE KİMDİR?



Ayyüce Kamit, 24 yaşında ve aslen Sakaryalı. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Kamit, dört yıldır aşçılık yapıyor. Rakipleri geçerek adını final turuna yazdıran Ayyüce; ilk turda, Danilo şef, Mehmet Şef ve Somer Şef'ten evet oyu almıştı.



Tanya'nın seçimiyle ilk haftanın kırmızı takımına kaptan olan Ayyüce elinden geleni yaptı. Duygu ile kurduğu arkadaşlıkla da dikkat çeken Ayyüce, yetenekli olduğunu da birkaç kez gösterdi.