MasterChef Celal Survivor'a mı katılacak? Celal Sarıgül kimdir her yerde aranmaya başladı.  Survivor 2021 ile ilgili haberler gündeme gelmeye başladı.

Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi! Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi!
MasterChef Celal Survivor'a mı katılacak? Celal Sarıgül kimdir her yerde aranmaya başladı.  Survivor 2021 ile ilgili haberler gündeme gelmeye başladı. Survivor'ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor ama kulislerden gelen duyumlara göre Survivor 2021, ocak ayının ikinci ya da üçüncü haftasında başlayacak. Survivor'ın yeni sezonunda yarışacak isimler de şimdiden merak edilmeye başlandı.

Sakatlığı nedeniyle Survivor 2019'a veda etmek zorunda kalan Hikmet Tuğsuz'un yeni sezonda kadroda yer alacağı konuşulanlar arasında. Öte yandan Masterchef Türkiye'den gözyaşları içinde elenen, erken vedasıyla sevenlerini üzen Celal Sarıgül'ün de 'Survivor 2021'de mücadele edeceği iddia edildi. Peki MasterChef Celal Survivor'da yarışacak mı?



MasterChef Celal Survivor'a mı katılacak?

Kıbrıs'ta yaşayan 26 yaşındaki MasterChef Celal Sarıgül'ün, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor yarışması için efor testine girdiği öne sürülüyor.

MasterChef Celal Sarıgül kim? Nerden geldi

Celal Sarıgül, 26 yaşında. Aşçı. Kıbrıs'ta Mutfak Sanatları okuyan Celal Sarıgül, yarışmaya da Kıbrıs'tan katılıyor. Oteller ve restoranlarda altı senedir aşçılık yaptığını söyledi. MasterChef'in hayali olduğunu ve buraya kalıcı olmak için geldiğini de söyledi. İlk turda Cafe De Paris soslu bonfile yapan Celal'i şefler sınava tabii tutmuş ve üzerindeki stresi arttırmıştı. Celal Sarıgül, restoranlarda baskı altında çalıştığını ve bu olayın kendisini daha çok motive ettiğini belirtti.

Ardından son 16 yarışmacıya yaptığı işkembe dolmasıyla kalmayı başaran Celal, ilk takım oyununda ne yazık ki pasif kaldı. Akabinde oyunu kaybeden kırmızı takımdan Duygu dokonulumazlık kazandı ve Celal'i eleme potasına gönderdi.

Bu duruma üzüldüğünü söyleyen Celal, takım oyunundaki seçimlerde de sona kaldığı için demoralize olduğunu dile getirmişti.