Üç sezondur TV8 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz hafta son 16 yarışması kesinleşen MasterChef yarışmacılarından biri Eray Aksungur oldu. Gerek Serhat'la girdiği polemikler gerek sivri çıkışlarıyla dikkat çeken Eray çok merak edildi.

Üç sezondur TV8 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz hafta son 16 yarışması kesinleşen MasterChef yarışmacılarından biri Eray Aksungur oldu. Gerek Serhat'la girdiği polemikler gerek sivri çıkışlarıyla dikkat çeken Eray çok merak edildi. yarışmayı takip eden herkes MasterChef Eray Aksungur kimdir? Kaç yaşında? Nerede çalışıyor aramaya başladı. Biz de sizler için Eray Aksungur'u araştırdık.





MasterChef Eray Aksungur kim? Nerede çekiliyor



23 yaşındaki Eray Aksungur, Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçışılık Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul ve Bodrum'da çeşitli otellerde aşçılık yapan Eray, son olarak ise Bolu'daki bir otelde çalışmaya başladı. Eray Aksungur, yıllar önce Show TV'de yayınlanan ve Danilo Zanna'nın da jüri olduğu Lezzet Akamedisi'nde yarıştı.



Yarışmaya Bolu'dan katılan ve bir otelde aşçılık yapan 23 yaşındaki Eray Aksungur ise tarhanaya bulanmış, taze ıhlamurlu levrek yaparak yarıştı. Yarışmacı adaylarından Eray Aksungur, jüri üyesi Danilo Şef'in tanıdığı çıkınca ortaya eğlenceli dakikalar yaşandı. Stüdyoya giren Eray Aksungur'u gören Danilo Zanna şaşkınlık yaşadı. Zanna, "Eray ile farklı bir programda birlikteydik. Orada yarışmıştı" dedi.



Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı


MasterChef Eray ile Serhat birbirine girdi!



Eray geçtiğimiz gün de takım oyunu sonrası Serhat ile tartışma yaşadı.



Eray Aksungur, şeflerden izin alıp konuşma hakkı istedi  "Burada saygısızlık olmasın diye söylemedim ama Serhat daha önce, ‘Ben Amerika’da işi bıraktım. Ben gibi birisi varsa benim rakibimdir’ diyor. Biz parasız, ailemizden destek almadan ne koşullardan geçerek buraya geldik. Belki benim Amerika’ya gitme şansım olmadı. Belki de buradaki çoğu kişinin olmadı. Eleme oyununda beni karşına çıkar, seni elemezsem benim adım da Eray değil" açıklaması geldi. Serhat ise , "Senin seviyen ve imkanların; Amerika olabilir, uzay olabilir Bolu olabilir ya da buradan İzmit’e gitmek olabilir. Ben sana Rezzan örneğini vereceğim. Rezzan, Mersin’den ekmek parasını bırakıp geldi. Ben istersem uzaya gideyim ondan daha çok fedakarlık yapmış olmuyorum. Bu da onu benim rakibim yapıyor. Burada demagoji yapma. Ben yemem" ifadelerini kullandı.