Jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın oturduğu MasterChef'te yeni sezon heyecanı yaşanıyor. 16 yarışmacının kıyasıya rekabet ettiği MasterChef, herkesi ekran başına kitliyor.

Jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın oturduğu MasterChef'te yeni sezon heyecanı yaşanıyor. 16 yarışmacının kıyasıya rekabet ettiği MasterChef, herkesi ekran başına kitliyor. Gerek yapılan tarifler gerek yarışmacılarıyla dikkat çeken MasterChef'te en çok merak edilen isimlerden biri Furkan Yalçın oldu. Furkan, gerek şeflerle olan diyalogu gerek yaptığı tatlılarla dikkat çeken Furkan zaman zaman da sinirli halleriyle merak edildi. Peki MasterChef Furkan Yalçın kimdir? Furkan daha  önce yarışmaya katıldı mı? Kaç yaşında, mesleği ne? 



Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl? Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl?


MASTERCHEF FURKAN KİM? DAHA ÖNCE YARIŞMAYA KATILDI MI



Furkan Yalçın 1,75 boyunda 70 kilo. 20 yaşında olan Furkan Yalçın, Masterchef yarışmacısına pastacılık mesleğini yaptığı için katıldı. Pastacılık sektöründe 6 senedir var olan Furkan Yalçın bu mesleğin okulunu okuduğunu da belirtmekte. Kendini geliştirmekten mutlu olan ve yeni bilgiler öğrenmeye açık olan Furkan Yalçın, geçen sene katıldığı MasterChef Türkiye yarışmasından ilk turda elenmiştir. Furkan, yarışmanın ikinci turuna Mehmet Şef ve Somer Şefin oylarıyla çıktı. Sevgilisi yok.



Sinirlendiğinde kendine hakim olamadığını söyleyen Furkan, bunu törpülemesi gerektiğini de dile getirdi. Furkan Yalçın, üçlü düello turunda Aykan Akçay ve Oktay Uğur ile eşleşti. Peru mutfağından Ceviche yemeği ile yarışan üç isim arasından Furkan Yalçın, final turuna çıkan isim oldu.