TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef bu akşam elenen isim belli oldu. TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Masterchef 13 eylül kim elendi? MasterChef veda eden yarışmacı belli oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef bu akşam elenen isim belli oldu. TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Masterchef 13 eylül kim elendi? MasterChef veda eden yarışmacı belli oldu. İşte TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında bu hafta veda eden isim sizlerle.



13 Eylül 2020 Pazar Masterchef kim elendi?



13 Eylül 2020 Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programında elenen ismi sizlerle paylaşıyoruz. ilan365 olarak ulaştığımız bilgiye göre 13 Eylül Pazar günü Masterchef programında elenen isim belli oldu!



Her hafta bir yarışmacının elenerek yoluna deva mettiği MasterChef programında bu hafta veda eden isim belli oldu. Masterchef programında 13 Eylül pazar günü elenen isim Arem oldu!



Arem MasterChef veda etti!





TV ekranlarına yeni formatı, son 3 sezondur ekranlarda adeta reyting rekorları kıran Masterchef bu akşam elenen isim Arem oldu. Yayınlandığı günler rekorlar kıran programda Arem, 13 Eylül Pazar günü Masterchef'e veda eden isim oldu. Arem yedekten gelip kaptan olmasıyla dikkat çekmişti ancak başarısı 1 hafta sürdü.



Arem kimdir? İşletmesi nerede?



22 yaşında Diyarbakırlı olan Arem, işletmecilik yapıyor. Arem mekanı neresi, Arem nerenin sahibi merak ediliyor.

İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti