TV8'de MasterChef rüzgarı sürüyor. Yayınlandığı her akşam rekorlar kıran MasterChef programı bu sezon O Ses Türkiye'yi başlamadan bitirdi.

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü
TV8'de MasterChef rüzgarı sürüyor. Yayınlandığı her akşam rekorlar kıran MasterChef programı bu sezon O Ses Türkiye'yi başlamadan bitirdi. Acun Ilıcalı ve TV8 yönetimi aldığı kararla MasterChef Türkiye bu sezon uzun sürecek. O Ses Türkiye programı hiç başlamama kararı aldı. TV8 ekranlarında O Ses Türkiye yerine Beyazıt Öztürk, Hadise ve İbrahim Büyükak'lı Pişti programı geliyor. Survivor'un akıbeti de Pandemiye bağlı.

TV8'de radikal kararlar!

Ebru Gündeş'le jüri üyeliğinde anlaşan, Murat Boz, hadise ve Beyazıt Öztürk geçen sezondan devam eden 10 yıldır fazladır süren O Ses Türkiye bu sezon başlamayacak.Hem jüri yüksek maaş ödemeleri hem dış yapım olan ve Acun Ilıcalı'nın olmadığı ve muhteşem izlenen MasterChef programı harika gidişini bozmamak için O Ses Türkiye bu sezon başlamayacak.TV8'de Beyazıt Öztürk programa devam edecek. Daha önce Dijital platform için düşünülen Exxen'e yeni format televizyona geliyor. Hadise, Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak TV8 ekranlarında yeni bir program yapacak.

Survivor'da belli değil!

TV8'de O Ses türkiye yayınlanmaması tek deprem olarak düşünülmüyor. TV8 Survivor programında hem seçmelerde zorluklar hem götürmesi büyük problem olabilme ihtimaline karşılık bu sezon MasterChef elemelerine yine devam edecek. Kanalın gerekirse sezonu MasterChef programıyla kapatması mümkün. Survivor seçmelerinde şu an için zorluk yaşayan kanal kararını Kasım sonuna doğru vereceği konuşuluyor.

Cem Yılmaz'da program yapacak!

Exxen Dijital platformuna yatırım yapan Acun Ilıcalı, TV8'i es geçmiyor. Exxen'de olan bir çok program TV ekranlarında da yayınlanacak. Cem Yılmaz'ın Netflix için hazırladığı Erşan Kuneri'den hemen sonra yeni bir programda Exxen ve TV8 için yapacağı öğrenildi.

Bir Dizi sürprizi daha!

TV8 ekranlarında Kırmızı Oda'nın başarısı Acun Ilıcalı'nın iştahını kabartıyor. TV8 Kırmızı Oda dizi yapımcısından bir dizi daha istediği, gerekirse Doğduğun Ev Kaderindir dizisini bitirip onu başlatacağı konuşuluyor.

TV8 ekranlarında bütün bu kararların arkasında MasterChef programı başarısı yatıyor.