TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef 8 Ekim Perşembe akşamı 73. bölümüyle ekranlara geldi.

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef 8 Ekim Perşembe akşamı 73. bölümüyle ekranlara geldi. İkinci takım oyununun oynandığı gecede kırmızı takım ikinci kez kaybetti. Ardından Danilo Şef'in imza yemeğini yapmak için tezgah başına geçen yarışmacılardan Sefa herkesi korkuttu. Elini blender'a sokan Sefa'nın sağlık durumu merak konusu oldu. Hal böyle olunca MasterChef Sefa'ya ne oldu? Parmağı mı koptu her yerde aranmaya başladı. Detaylar haberimizde...



Salı günkü takım oyununu kaybeden kırmızı takım dokunulmazlık oyunu oynamıştı. Mehmet Şef'in tabağına en yakın yemeği yapan Sefa, dokunulmazlık aldı. Ardından Serhat'ı potaya yolladı. Ancak 8 Ekim Çarşamba günü Sefa'nın elini blendera kaptırması stüdyoda korku dolu anlara sebep oldu. MasterChef Sefa yarışmaya devam edecek mi? 





MasterChef Sefa'ya ne oldu? Parmağı mı koptu



Yemek yaptığı sırada blenderda ürün çeken Sefa, bıçaklı kısımdaki ürünleri almaya çalışırken, blenderı çalıştırdı. O anda arkadaşları çığlık çığlığa bağırırken, Danilo Şefhemen sağlıkçının gelmesini istedi. Haliyle Sefa'nın parmağına ne oldu? Koptu mu çok merak edildi.

Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi! Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi!


MasterChef'te Sefa'nın parmağına ne oldu henüz bilmiyoruz. Ancak parmağı derin bir şekilde kesilmiş belki de kopmuş bile olabilir. Çünkü arkadaşlarının morali çok bozuldu ve çok üzüldüler. Sefa'nın dokunulmazlık oyununa devam edemeyeceği de tahmin ettiğmiz bir diğer konu... Konuyla ilgili detaylar açıklandığında sizlerle paylaşacağız.





MasterChef Sefa Okyay Kılıç kimdir? Kaç yaşında



24 yaşında olan Sefa Okyay Kılıç, Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü mezunu. Londra’da aşçı olarak çalışıyor. Yarışmacı ilk seçmede erik soslu bademli somon füme yemeği yapmış, Danilo Şef, Somer Şef ve Mehmet Şef’ten evet oyu almıştı.



Daha sonra final turunda elenen Okyay yedeklerden yarışmaya geri döndü. Londra'da sahibi Türk olan Akdeniz restoranında aşçı olarak çalışan Sefa Kılıç, iddialı olduğunu belirtiyor.