MasterChef tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. İkinci haftanın sona erdiği yarışmada bu hafta Mavi takım adeta hezimete uğradı.

MasterChef tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. İkinci haftanın sona erdiği yarışmada bu hafta Mavi takım adeta hezimete uğradı. Altı eleme adayının da aynı takımdan çıktığı haftada eleme potasına girenlerden biri kaptan Uğur oldu. Hal böyle olunca MasterChef Uğur kimdir? Kaç yaşında? çok merak edildi. Biz de sizler için bu soruları haberimizde derledik.



MasterChef Uğur kimdir? Nereden geldi, mesleği ne



MasterChef yarışmacıları arasında yer alan Uğur Yılmaz Deniz 26. yaşında. Yarışmaya Antalya’dan katılan MasterChef Uğur aşçılık mesleğini yapıyor. Uğur en son Katar Doha'da 2 yıl aşçılık üzerine çalışmış. Lezzet konusunda başarılı ancak sunum konusunda kendisini geliştirmesi gerektiğini söyleyen MasterChef Uğur, Bodrum’da da çalışmış.

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı




MasterChef 30 Ağustos yayınlanan yeni bölümde eleme heyecanı yaşandı. Ayyüce, Emir, Duygu, Gülşah, Berk ve Uğur'un eleme adayı olduğu haftada ön elemeyi geçen Ayyüce, Emir ve Duygu oldu. Böylece eleme potasında  Gülşah, Berk ve Uğur kaldı. 





Somer Şef'in yaptığı perde pilavına en yakın pilavı yapmayı başaran Uğur kendini kurtaran ilk isim oldu. Uğur Yılmaz Deniz Masterchef programına damga vurması bekleniyor.