Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’te flaş bir gelişme yaşandı. Yeni sezon yarışmacılarından biri olan Uğur Deniz Yılmaz, MasterChef’ten diskalifiye oldu.

İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti
Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’te flaş bir gelişme yaşandı. Yeni sezon yarışmacılarından biri olan Uğur Deniz Yılmaz, MasterChef’ten diskalifiye oldu. Hal böyle olunca MasterChef Uğur neden diskalifiye oldu? Uğur Deniz Yılmaz kimdir? Kaç yaşında merak edildi. İşte detaylar...

Sevilen yemek yarışması MasterChef yeni sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Reyting rekorları kıran yarışmada flaş bir gelişme yaşandı. Tv8’in sahibi Acun Ilıcalı, yeni sezon yarışmacılardan Uğur Deniz Yılmaz’ın diskalifiye edildiğini açıkladı. Peki Uğur MasterChef’ten neden ihraç edildi?

MasterChef Uğur neden diskalifiye oldu?

MasterChef’te yarışan Uğur’un eski yıllara ait görüntüleri çıktı. Fenerbahçe camiası için sinkaflı söyleyen sözler Uğur’un bu görüntüleri sosyal medyada yayılınca Ilıcalı duruma müdahale etti. Uğur’u MasterChef’ten diskalifiye eden Acun Ilıcalı, bu haberi de Twitter hesabından duyurdu.

MasterChef Uğur Deniz Yılmaz kimdir?

26 yaşındaki Uğur Yılmaz Deniz'in iki kardeşi vardır. Aşçılığa çok severek başlamadığını fakat öğrendikçe ilgisinin arttığını söyleyen Uğur Yılmaz, ilk iş tecrübesini küçük bir restoranda yaşamıştır. Her gün öğrendiği bilgilere yenilerini ekledikçe kendini geliştirdiğini fark eden Uğur Yılmaz Deniz, çalıştığı yerden ayrılıp İl Riccio Bodrum'da çalışmaya başlamıştır. Orada 7 İtalyan şef ile birlikte çalışma şansını yakaladığını ifade eden Uğur Yılmaz Deniz, iş hayatına cruise gemisi olan Mein Schiff 2'de devam ederek tecrübelerine bir yenisini daha eklemiştir.

6 aylık serüvenin ardından Türkiye’ye dönen Uğur Yılmaz Deniz, Kıbrıs Elexus Hotel'de işe başlamış fakat orada bilgilerinin köreldiğini fark eden Deniz, Katar'da çalışmaya karar vererek 2 sene boyunca orada aktif olarak mesleğini icra etmiştir.