Masumlar Apartmanı 28. bölüm izle! Masumlar Apartmanı 28.

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü
Masumlar Apartmanı 28. bölüm izle! Masumlar Apartmanı 28. bölüm tek parça izle! 6 Nisan Masumlar Apartmanı yeni bölüm izle! TRT 1 ekranların reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı izle! 6 Nisan 2021 Masumlar Apartmanı son bölüm izle! Masumlar Apartmanı 28. bölüm tek parça TRT izle!

Masumlar Apartmanı 28. Bölüm izle

TRT 1 ekranlarının sevilerek takip edilen dizisi Masumlar Apartmanı 6 Nisan Salı akşamı heyecan dolu 28. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Diziseverler TRT 1 ekranların an itibariyle sona eren Masumlar Apartmanı 28. bölümün ardından internette yeni bölümü yeniden izlemek için harekete geçti. Masumlar Apartmanı 28. bölüm izle, 6 Nisan Masumlar Apartmanı son bölüm izle! Detaylar haberimizde sizlerle...

6 Nisan 2021 Masumlar Apartmanı son bölüm izle!

Başrolünde Ezgi Mola'nın oynadığı ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanından tasarlanarak ekranlara getirilen Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam 28. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Seyircileri adeta büyüleyen yeni bölümde heyecan dorukta sahneler yaşandı. Yeni sezonun en iddialı yapımları içerisinde bulunan Masumlar Apartmanı dizisi heyecan dolu yeni bölümleriyle seyircileri ekran başında heyecanlandırmayı başarıyor.

Psikolojik derinlik sahibi gerçek bir yaşam öyküsünün ekranlara getirildiği yapımda Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar gibi önemli oyuncular rol alıyor. Yapım her hafta salı akşamları yeni bölümleriyle saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Bu akşam 28. bölümüyle seyirci karşısına geçen Masumlar Apartmanı dizisinde yaşanan heyecan dolu sahneler seyircilerden büyük ilgi topladı.

Masumlar Apartmanı 28. Bölüm İzle



TRT 1 ekranlarının yoğun bir ilgiyle takip edilen Masumlar Apartmanı dizisi geçtiğimiz hafta 27. bölümüyle ekranlara geldi. İlk bölümden itibaren ilgiyle takip edilen yapımın son bölümü içerisinde yine birbirinden ilginç gelişmeler meydana geldi. Safiye'nin büyük bir yıkıntı içerisinde olduğu son bölümde Gülben ise artık bambaşka biri olma kararı almış ve yolda emin adımlarla yürümeye başlamıştır.

Masumlar Apartmanı bu akşam yayınlandığı 28. bölümüyle izleyicileri ekranları başına kilitlemeyi başardı. Masumlar Apartmanı son bölümde Safiye, Naci'nin vedası karşısında derinden sarsılır. Tren garından geri döndüğünde ise karşısında bambaşka bir Gülben'i bulmuştur. Gülben yaşadıklarının büyüklüğü ve ağırlığından kurtulmak adına yeni bir çözüm yolu bulur. Artık annesi ve ablası gibi biri olma kararını almıştır. Bu esnada İnci ve Han arasında ki gerilim oldukça alevlenmiştir. Bunun üzerine bir de Neriman ve Ege ilişkisi eklenir. Okulda meydana gelen bir sorun üzerine Gamze'nin başı büyük bir derde girer.

Masumlar Apartmanı 6 Nisan Son Bölüm İzle



Neriman Gamze'yi kurtarmak için kendisini büyük bir tehlikenin içerisine düşer. Han'ın okula gelmesi ile işler karışır. Neriman ve Ege arasında bir ilişki olduğunu öğrenen Han oldukça sinirlenir. Bu durum İnci ile Han'ı bir defa daha karşı karşıya getirirken, Safiye ise Naci'yi hayatından çıkarır. İnci henüz Han'ın psikiyatristin odasında attığı kahkahaların etkisinden çıkamamışken, Han'ın bir hayli rahat halleri karşısında daha da şüphelenir. Gülben, öğle uykusunda yine altına kaçırmıştır ama bu defa radikal bir karar alması için bunu bir fırsat olarak görür.

Aldığı karar yalnızca Gülben'i değil, evdeki bütün dengeleri değiştirir. Safiye, Gülben'i kararından döndürmek için mücadele ederken Han ve İnci gelir. Neriman'ın odasında kilitli olduğunu öğrenmeleri, büyük bir krizin başlangıcıdır. Evde herkesin duygu halleri karmaşıkken Neriman'ın beklenmedik planını devreye sokması ise daha büyük sorunların yaşanmasına yol açar.

Masumlar Apartmanı 29. Bölüm Fragmanı İzle



TRT 1 Ekranlarında her salı ekranlara gelen Masumlar Apartmanı dizisi ekranlara getirdiği ilgi çekici senaryosuyla seyircileri ekranları başında büyülemeyi başarıyor. Her hafta dizinin yeni bölümünü heyecanla bekleyen seyirciler bu akşam 28. bölümün sona ermesinin ardından Masumlar Apartmanı 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? sorusuna yanıt arıyor. Masumlar Apartmanı her salı yeni bölümleriyle TRT 1 ekranlarında saat 20.00'de yayınlanıyor. Henüz 29. Bölüm Fragmanı yayınlanmadı. Yayınlandığında bu sayfadan sizlerle paylaşacağız.

Masumlar Apartmanı Nerede çekiliyor?

Yaşam, aşk ve aile ile ilgili sorduğu sorularla diziseverlerin taktirini kazanan Masumlar Apartmanı, psikiyatrist Dr. Gülseren Budaycıoğlu'nun 'Madolyonun İçi' romanındaki gerçek hayat yaşantılarından esinlenerek hazırlanmıştır. Masumlar Apartmanı dizisinin çekildiği apartman, İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindeki Jurnal Sokak'ta bulunuyor.