Masumlar Apartmanı ve EDHO reytinglere damga vurdu.

Masumlar Apartmanı ve EDHO reytinglere damga vurdu. Salı akşamı reyting sonuçları belli oldu. 13 Ekim 2020 Salı günü reytinglerde Masumlar Apartmanı ve EDHO adeta Tulum çıkarttı. Baraj ve Hekimoğlu dizileri bitmeye yakın. Final kararı erken gelecek gibi dururken Menajerimi Ara kendini kurtardı.



13 Ekim Reyting sonuçları belli oldu!



13 Ekim salı günü reyting sonuçları belli oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı zirvenin sahibi olurken, EDHO hemen arkasından geldi. Oldukça fazla izlenen iki dizi Baraj, Hekimoğlu ve Menajerimi Ara dizileri erken final kararına zorlayacak gibi görünüyor.



Masumlar Apartmanı zirvede!



TRT 1 ekranların rekortmen dizisi Masumlar Apartmanı üç grupta da birinci olmayı başardı. Total'de 9.56, AB'de 13.38 ve ABC1'de 13.47 reyting alarak reytinglere tulum çıkarttı.



Total: 9.56

AB : 14.38

ABC1: 3.47



EDHO daha çok sezon izletiyor!



ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adeta yeniden doğdu.  EDHO yükselişini tam gaz sürdürmeye devam ediyor. Özellikle AB Grubunda 3 reyting artış birden alarak daha çok sezon izleteceğini gösterdi.



Total: 7.93

AB: 7.71

ABC1: 8.27



Menajerimi Ara yükselişe geçti ancak gün değiştirdi!



Hayranların cumartesi günü olmasını istediği Menajerimi Ara dizisi Pazar gününe alındı. Geçtiğimiz haftaya nazaran yükselişe geçen Menajerimi Ara Total olmasa da AB grubunda yükselişti. Pazar günü bu reytingler sürerse Menajerimi Ara dizisi kesin final yapar ancak reytingleri yükseltecek  gibi görürünüyor.



Total: 2.76

AB: 3.53

ABC1: 3.01



Hekimoğlu final yapar!



Hekimoğlu üç grupta da reytingleri düşüren tek dizi! Maalesef Hekimoğlu geçtiğimiz yılın reytinglerini mumla arıyor. Bu bölümde de reyting kaybı yaşayan dizinin tek kurtuluşu Menajerimi Ara izleyicisinin biraz Hekimoğlu'na kayması. Haftaya bu reytingler gelirse hekimoğlu 2. haftayı göremez



Total: 2.39

Ab: 3.52

ABC: 2.69

Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı” Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı”


Baraj yükselişti ancak FOX TV...



Baraj dizisi bu hafta sürpriz bir şekilde reyting patlaması yaptı. AB'de olmasa da Total'de yüksek bir izlenme aldı. Ancak dizileri ayakta tutan AB grubu ve FOX TV'nin 9 hazır dizisi nedeniyle final yapabilir. Baraj dizisi için en önemli etken haftaya alacağı reyting..



Total: 4.05

AB : 2.95

ABC1: 3.65