ABD yapımı The Oc dizisinden uyarlanan başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Medcezir dizisinin yıldız ismi evlendi. Medcezir dizisiyle akıllara kazınan Pınar Tuncegil kendisi gibi oyuncu olan Gökçer Genç ile evlendi.

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü
ABD yapımı The Oc dizisinden uyarlanan başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Medcezir dizisinin yıldız ismi evlendi.

Medcezir dizisiyle akıllara kazınan Pınar Tuncegil kendisi gibi oyuncu olan Gökçer Genç ile evlendi. Çift Kadıköy'de aile arasında sade bir nikah ile evlendi.





2019 yılında oyuncu Alper Saldıran'dan boşanan Pınar Tuncegil yine oyuncu Gökçer Genç ile evlendi.  Pınar Tuncegil akıllara Medcezir, Kurtlar Vadisi Pusu ve Yalancı Romantik gibi dizilerle kazınmıştı.

Pınar Tuncegil, bir süredir beraber olduğu kendisi gibi oyuncu olan Gökçer Genç ile evlendi. Çift dün öğle saatlerinde Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde hayatlarını birleştirdi. Koronavirüs pandemisi nedeniyle nikahına sadece aile üyeleri ve yakın arkadaşları katıldı.