ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sözlerin artık yetmediği bir kadın cinayetine daha yer verildi. Günlerdir programda aranan Merve Nur Polat'ın cesedi kurye ile babasına gönderildi .

Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi? Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi?
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sözlerin artık yetmediği bir kadın cinayetine daha yer verildi. Günlerdir programda aranan Merve Nur Polat'ın cesedi kurye ile babasına gönderildi ..

4 aydır aranan Merve Nur Polat, günlerdir Müge Anlı'da bulunmaya çalışılıyordu. Olayda kan dondurucu bir gelişme yaşandı. 8 Mart Kadınlar Günü'nde daha dün bir kadının sokak ortasında kızının gözleri önünde dövülmesi tüm ülkeyi ayağa kaldırırken, kadın cinayetlerinde tanımadığı insanlar tarafından yolda yürürken saldırıya uğrayan kadınların isimleri artık sığmazken bir kan donduran olay daha yaşandı.

Müge Anlı'da günlerdir işlenen Merve Nur Polat dosyasında korkunç olay! Bu nasıl basiretsiz bir ülke yorumları yapıldı. Bir kadının cesedi kurye ile gönderildi. 8 Mart'ta katillerden gözdağı!

Merve Nur Polat'ın cesedini babasının evine kargoyla gönderdiler!

Genç kadının öldüğü ortaya çıkarken, ayrıntılar ise bu kadar olmaz dedirtti. Merve Nur Polat'ın cesedini 8 Mart Kadınlar Günü'nde kurye ile babasının evinde gönderdiler!

MERVE NUR POLAT KİMDİR?

Merve Nur Polat, 15 yaşında kaçarak evlenmiş. 20 yaşında 5 yaşında oğlu ile anne evine geri dönmüş. 4 aydır kendisinden haber alınamayan Merve Nur Polat'ın kötü bir çevreye düşerek kötü alışkanlıklar edindiği iddia edildi.

Cüneyt Akyol adlı şahsın Merve Nur Polat'ı öldürdüğü ve kurye ile cesedi genç kadının babasının evine gönderdiği ortaya çıktı!

Müge Anlı'nın aktardığı bilgilere göre, Cüneyt Akyol, Merve Nur’u kendisinin öldürmediğini, uyuşturucu kullandıklarını ve sabah genç kadının öldüğünü gördüğünü söyledi. Cüneyt Akyol adlı katil, paniğe kapıldığını ve cesedi sardıktan sonra kurye çağırdığını anlatmış. Cüneyt Akyol adlı zanlı genç kadının cesedini babasının evine kurye ile taşıdığını ve 4 aydan bu yana da evin çatı katında sakladığını söylemiş. Gökhan adlı şahısın da bu manzarayı gördükten sonra korkup camdan atlayıp kaçtığı iddia edildi.