FOX TV'nin  MED Yapım imzalı ; yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in  kaleme aldığı Mucize Doktor dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Kadros

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü
FOX TV'nin  MED Yapım imzalı ; yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in  kaleme aldığı Mucize Doktor dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel gibi başarılı isimlerin yer aldığı perşembe akşamlarının fenomen dizisine en son Öğretmen dizisinde gördüğümüz Serkan Keskin dahil oldu.

Serkan Keskin dizide  teşhis dehası "Muhsin" karakterine can verecek. Keskin'in Mucize Doktor'da 57. bölümden itibaren yer alacak. Mucize Doktor her perşembe saat 20:00'de FOX TV'de izleyici ile buluşuyor.

Başarılı oyuncu Serkan Keskin hakkında merak edilenler ise haberimizin devamında yer alıyor...



Serkan Keskin kimdir?

Serkan Keskin, 25 Kasım 1977 tarihinde İzmit’te dünyaya gelmiştir. İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesinde ve Akademi İstanbul'da tiyatro eğitimi almıştır. Sonrasında sayısız tiyatro oyununda yer almıştır.

Serkan Keskin 2003'te yayınlanmaya başlayan Çaylak isimli dizi ile ilk kez kameralar karşısına geçmiştir. Daha sonra birçok dizi ve filmlerde rol almıştır. Özellikle, 2011 yılında yayınlanmaya başlayan Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı “İsmail Abi” karakteri ile geniş kitlelerce tanınmıştır. Yer aldığı dizi ve filmlerden bazıları ise şunlardır:

Dizileri:

Bir Aile Hikayesi, Masum, Dudullu Postası, Mert ile Gert, Bıçak Sırtı, Hırsız Polis, Beş Kardeş, Ey Aşk Nerdesin?, Gönülçelen, Ben De Özledim, Leyla İle Mecnun, Hayat Şarkısı, Deli Saraylı.

Filmleri:,

Kronoloji, Kelebekler, Kosmos, Av Mevsimi, Sonbahar, Güneşin Oğlu, Şaşkın, Limonata, Yabancı, Eylül, Yeraltı, Yok Artık, Silsile, Kırık Kalpler Bankası, Unutma Beni.