FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinden tüyleri diken diken eden Kadir Şeker sahnesi yayınlandı. Mucize Doktor 36.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinden tüyleri diken diken eden Kadir Şeker sahnesi yayınlandı. Mucize Doktor 36. bölüm fragmanında Kadir Şeker işlendi. Bir kızın hayatını kurtaran genç, ceza alması önce Ali Vefa tarafından sonra tüm doktorlar tarafından sert tepkilere yol açtı.

Mucize Doktor'tan Kadir Şeker'e vefa!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor 36. bölümde Kadir Şeker olayı işlenecek. Genç bir kızı ormanlık alanda kurtaran genç ceza alacak. Mucize Doktor 36. bölüm fragmanı izlenir izlenmez vatandaşları bir heyacan aldı. Kadir Şeker'in unutulmaması hem ailesi tarafından hem kamuoyu tarafından takdir topladı. İşte Mucize Doktor 36. bölüm fragmanı o sahne!

Mucize Doktor'da o sahne!


Kadir Şeker kimdir ne olmuştu?

Konya'da yaşanan olayda bir parkta darbedildiğini gördüğü kadını kurtarmaya çalışırken katil olan 20 yaşındaki Kadir Şeker'in yargılandığı davada son dakika mahkeme kararı çıktı. Şeker, 'Kasten adam öldürme' suçundan önce müebbet hapse çarptırıldı. Şeker'in cezası tahrik nedeniyle 15 yıla indirildi. İyi hal indirimi de yapılarak 12 yıl 6 ay hapis cezası aldı.

KADİR ŞEKER KAÇ YAŞINDA?

Türkiye'de kamuoyu ve hukukçuları ikiye bölen tartışmalı cinayet davasında sevgilisini darbeden Özgür Duran'ı engellemeye çalıştığı sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker 20 yaşında. Şubat 2000 doğumlu olan Şeker birkaç ay sonra 21 yaşına basacak.

KADİR ŞEKER NE KADAR CEZA ALDI?

Mahkeme heyeti bugün görülen karar duruşmasında Kadir Şeker'in cezasını açıkladı ve verilen karar ile Şeker 12 yıl 6 ay hapis cezasına çaprıtıldı.

KADİR ŞEKER NE ZAMAN TUTUKLANDI? NE KADAR HAPİS YATACAK?

Kadir Şeker'in cezasından tutuklandığı günden bu yana geçen zaman düşülecek. Yaklaşık 9 aylık bir cezayı çekmiş sayılarak kalan cezasını çekmeye başlayacak. Kadir Şeker 2020'nin Şubat ayında tutuklanmıştı.