Müge Anlı, ATV ekranlarında yıllardır televizyon programcılığı yapıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yıllardır en severek izlenen gündüz kuşağı programlarından biri oldu.

Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi? Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi?
Müge Anlı, ATV ekranlarında yıllardır televizyon programcılığı yapıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yıllardır en severek izlenen gündüz kuşağı programlarından biri oldu. Müge Anlı şimdi de yepyeni bir konsept ile izleyenlerin karşısına çıkmayı planlıyor. Çekimleri çok yakında başlayacak olan yeni televizyon programının formatı diğer programlara göre biraz daha farklı. Müge Anlı bu defa kadınlara hitap eden, kadınların hayallerine yönelik bir program yapacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten farklı olarak bu programda kaybolan insanlar değil, kaybolmaya yüz tutmuş hayaller bulunacak. Bulunan bu hayaller de hayalini kuran kadınlara armağan edilecek. Müge Anlı kadınları her zaman her konuda desteklemeye ve öncü olmaya devam ediyor.

Müge Anlı çok yakında yeni bir televizyon programı ile izleyici karşısında olacak. Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programında, kadınların ev dışında da var olduklarını kanıtlamak amaç edinilecek. Kadınlar, mutfakta yemek yapmak dışında da hayatta var olabilirler. Ev temizliği, çocuk bakmak, bulaşık yıkamak gibi ev işleri dışında hayalleri olan, istihdama katılmak isteyen kadınlara destek olmak amaçlanıyor. Ev hanımı olduğu ve evinin işlerini yapmak zorunda olup imkansızlıklardan hayallerini gerçekleştirememiş kadınlar için bir destek programı olacak.



Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programına nasıl başvuru yapılır ?

Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programında Müge Anlı kadınlara, gerçekleştirmedikleri hayallerini gerçekleştirmeleri için yardım eli uzatacak. Peki, Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programına nasıl başvuru yapılır ya da Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programına nasıl katılınır ? Televizyonda tanıtımı yayınlanan programı gören hanımlar hemen araştırmaya başladı. Hayallerini gerçekleştirmek için bu programı büyük bir nimet olarak gören kadınlar hemen başvuruları araştırmaya başladı. Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programına nasıl katılırım sorularına cevabı sizler için haberimizde yer verdik.

Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programına katılmak çok kolay. Programa katılmak için hayalindeki istediği mesleği yapmak isteyen kadınların, hayat hikayesini Müge Anlı’ya göndermeleri gerekiyor. Hayat hikayesini, hayalindeki mesleği samimi bir şekilde başvuru formunda istenen yere yazmaları gerekiyor. Müge Anlı ile Gücümüz Yeter başvuru formunda sizin hakkınızda bir çok bilgi isteniyor. Başvuru formunda istenen bilgilere, sorulara doğru bir şekilde cevap vermeniz gerekiyor. Başvuru formunu doğru ve dürüst bir şekilde doldurmanız çok önemli.



Müge Anlı ile Gücümüz Yeter başvuru formu

ATV ekranlarında Müge Anlı'nın sunumuyla, çok yakında ekrana gelecek olan Gücümüz Yeter’e başvurmak oldukça kolay. Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programına "gucumuzyeter.com/hemen-basvur" adresinden bilgilerinizi doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz. Program ekibi, anlatmış olduğunuz hayat hikayenizi incelendikten sonra size olumlu veya olumsuz bir geri dönüş sağlayacaklardır.

Müge Anlı ile Gücümüz Yeter ne zaman olacak ?

Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programının ne zaman, saat kaçta ve hangi gün yayınlanacağı da merak ediliyor. Peki, Müge Anlı'nın yeni programı saat kaçta ve hangi günler yayınlanacak ? Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programından hemen sonra yayınlanacak.

Müge Anlı ile Tatlı Sert bitecek mi ?

Televizyon ekranlarında Müge Anlı ile Gücümüz Yeter adında yeni bir program başlıyor. Bu programın tanıtımını görenler, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bitip bitmeyeceğini merak etmeye başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bitecek mi ? Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programı aynı anda devam edecek. Müge Anlı ve Tatlı Sert programı biter bitmez hemen ardından Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programı ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.