Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Eylül 2020 Hasan Kiraz nerede? Hasan kiraz öldü mü? Hasan Kiraz 3 yıldır ortalıkta olmaması nedneiyle Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 24 Eylül 2020 bölümünde Hasan Kiraz'ı arıyor. Kaza geçiren Hasan Kiraz, kızlara dokunma ha

Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Eylül 2020 Hasan Kiraz nerede? Hasan kiraz öldü mü? Hasan Kiraz 3 yıldır ortalıkta olmaması nedneiyle Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 24 Eylül 2020 bölümünde Hasan Kiraz'ı arıyor. Kaza geçiren Hasan Kiraz, kızlara dokunma hastalıı ortaya çıkmış. 23 yaşındaki Hasan Kiraz'ın şüpheli kaybı!



Hasan Kiraz kimdir? Hasan Kiraz olayı ne?



Muğla'da yaşayan ve tarlada yaşayan Hasan Kiraz'dan haber alınamıyor. Hasan Kiraz nerede? 3 yıldır ortada kaybolan Hasan Kiraz, 11 Mayıs 2017'de Muğla Dalaman'da kayboldu. Bir kaza geçiren Hasan Kiraz, kaza nedeniyle psikiyatrik sıkıntılar yaşıyor ancak 220 bin kazadan alınana SGK parası nasıl çekildi ne oldu merak ediliyor.



Hasan Kiraz olayı ne?

Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı” Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı”


Tarladan eve dönmek için çıktı 3 yıldır hiç bir ize rastlanmadı. 23 yaşındaki Hasan Kiraz şüpheli kaybı merak ediliyor. Muğla'nın Dalaman ilçesinde ailesiyle yaşayan Hasan Kiraz, 11 Mayıs 2017'de kayıplara karışmadan önce babasının yanına gitti. 30 dakika babasıyla çalışan Hasan eve gideceğim diyerek bir noktada köylüsüyle tanıştı ve komşusuyla selamlaşarak aşağı doğru indi. Bu saatten 1 saat sonra eve giden baba, oğlunu evde göremedi ve aramaya başladı.



Hasan Kiraz Marmaris'e gittiğini düşünen ailesi yine oraya gitmiştir diyerek bekledi. Baba Cemil Kiraz, oğlunun kaybından sonra farklı noktalarda sinyaller verdiğinin bilgisinin kendisinde olduğunu söyledi. Genç adam kaybolmadan 3 yıl önce kazanda sonra bedensel ve ruhsal problemler yaşamıştı. Sağ tarafından kısmı felç olan Hasan Kiraz, kadınlara ve kızlara bilinçsiz şekilde dokunuyordu.



231 Bin TL nerede?



Hasan Kiraz 231 Bin TL ödemesi SGK tarafından hesabına yapılıyor ve bu parayı babası alıyor. Şimdi en çok merak edilen Hasan Kiraz'ı ailesi mi öldürdü? Ailede bir kaç şüpheli var. Yoksa bir kadını veya kızı yine elleyerek başka biri tarafından mı öldürüldü merak ediliyor. Aile ve çevre 231 Bin TL için neden ailesini öldürsün dense de Hüseyin'in röportajı bir çok şeyi çözecek gibi duruyor.



Müge Anlı ile Tatlı sert 24 Eylül 2020 Aleyna Çakır konusuna henüz girilmedi!