ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı'nın sunumu ile Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda günlerdir konuşulan Abdurrahman Çığ olayında yeni bir gelişme yaşandı. Günlerdir konuşulan merak edilen olayda sonunda beklenen oldu.

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı'nın sunumu ile Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda günlerdir konuşulan Abdurrahman Çığ olayında yeni bir gelişme yaşandı. Günlerdir konuşulan merak edilen olayda sonunda beklenen oldu. İsa Akman ve 3 yakın arkadaşının tutuklandığı Müge Anlı tarafından açıklandı.



Ne olmuştu?

Abdurrahman Çığ adlı vatandaş kendisine tecavüz edip sonrasında çıplak fotoğraflarını çekip şantaj yapan eniştesi yüzünden Müge Anlı'dan yardım istedi. Üstelik eniştenin yaptıkları sadece bunlar değildi.

Abdurrahman Çığ'ın ablasının 20 yıllık eşi İsa Akman;  yıllardır evlendirme vaadiyle sürekli kayınbiraderini kandırarak parasını alıyordu.  Kısmetinin bağlı olduğuna inandırılan ve hocaya götürme, birileri ile tanıştırma bahanesi ile Abdurrahman Çığ'ın bir çok kez parasını alan enişte  sonunda öyle bir şey yaptı ki yok artık dedirtti.

Ormanlık alanda tecavüz!

Enişte İsa Akman, ormanlık alanda kayınbiraderi Abdurrahman Çığ'a tecavüz edip sonrasında çıplak fotoğraflarını çekerek tehdit etmiş. 500 bin liralık senede de imza attırmış.

Merakla beklenen olayda sevindiren haber Müge Anlı'dan geldi. İsa Akman ve 3 arkadaşının tutuklandığı bildirildi.