Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir ailenin yıkılışı izlenildi. İzleyiciler o ailenin yaşadıkları karşısında gözyaşlarına hâkim olamadılar.

İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti
Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir ailenin yıkılışı izlenildi. İzleyiciler o ailenin yaşadıkları karşısında gözyaşlarına hâkim olamadılar. Birçok izleyici sosyal medya hesaplarından o aile hakkında duygu dolu sözler söyleyip Bu olaya çok üzüldüklerini ve asla hiçbir zaman unutmayacaklarını dile getirdiler.

Her gün ATV ekranlarında Sabah saatlerinde izleyicileri ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar herkesi şok etti. Müge Anlı şu zamana kadar birçok cinayeti ve kayıtları Kısa bir süre içerisinde ortaya çıkarmak için uğraş verdi. Müge Anlı birçok kişi tarafından sevilerek izlenmektedir. Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bir aile katıldı. 1977 senesinde aile 3 çocuğunu bırakıp gitmiş ve yıllar sonra ise çocuklarını aramak için Müge Anlı ‘ya katılmıştı. Aile bilerek ve isteyerek çocuklarını bırakmadıklarını çocuklarını çok sevdiklerini ve onlara kavuşmanın hayali ile yaşadıklarını dile getirdi. Çaresiz annenin elinde çocuklarına ait tek bir fotoğraf vardı Ve bu fotoğraf ile Müge Anlı programına katılıp çocuklarına bir an önce kavuşmanın hayalini kuruyordu. Çaresiz Anne bu olayı anlatırken gözyaşlarına hâkim olamayıp yasa boğuldu. Müge Anlı Bu durum karşısında çocuklarını bulmak için arayışa girdi ve kısa bir süre içerisinde çaresiz anne babanın çocukları bulundu.

Bundan yıllar önce anne baba birçok sebebe bağlı olarak 3 çocuğun da Çocuk Esirgeme Kurumuna verdi. Daha sonra çocuklar büyüdü ve 2 tanesi yurt dışına taşındı diğer ise Aydın'da yaşamını sürdürdü. Bu üç kardeş küçük olduğu dönemlerde ne kadar ayrı düşseler de büyüyünce birbirine kavuşmayı başarmıştı. Çaresiz anne baba tüm Olan biteni Müge Anlı ve tatlı Sert’te anlattı. Anne baba 3 evladına da kavuşmanın sevincini yaşamak istiyordum. Bunun için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılıp Müge Anlı'dan çocuklarına bulması için ricada bulundu. bu izle izleyiciler, adeta Gözyaşlarına boğuldular. Müge Anlı çok bir süre geçmeden Bu çocuklara ulaşmayı başardı ve anne baba mutlu oldu. Çocuklardan bir tanesi Serkan isimli kişi arayarak canlı yayına dâhil oldu. Bu olay herkesi derinden etkiledi.

Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programında duygusal bir olay meydana geldi. Bu olay herkese çok yaraladı ve gözyaşlarına boğuldu. Çaresiz bir anne baba çocuklarına ulaşamayınca soluğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aldı. Çaresiz anne olup biteni eksiksiz bir şekilde Müge Anlı ‘ya anlatıp evladına kavuşmanın hayalini kurdu. Anne evlatlarını bilerek ve isteyerek Çocuk Esirgeme Kurumuna bırakmadıklarını, mecburen bırakmak zorunda olduklarını dile getirerek gözyaşlarına hâkim olamadı. Çocuklarını bulmayı her şeyden çok istediğini onlara bir an evvel kavuşmayı Arzu ettiğini söyledi. Bu bunun üzerine stüdyo ve Müge Anlı duygusallaştı. Müge Anlı ve Ekibi çaresiz olan anne babaya yardım etmek için çocukları bir sürü aradılar ve beklenen sürpriz sonuç Geçtiğimiz günlerde geldi. Müge Anlı 3 Çocuğunu aramak için programı başvuran anne babaya Sevindirici haberi verdi. Mutlu haberi duyan anne baba gözyaşlarına boğularak Müge Anlı ‘ya ve ekibine teşekkür ettiler.

Programda Serkan isimli çocukları yayına katıldı ve bu esnada çok duygusal olaylar yaşanarak herkes gözyaşlarına boğuldu. Serkan annesi ve babasına kendilerini neden bıraktıklarının açıklamasını yapmalarını istedi. Çaresiz anne Bilerek ve isteyerek onları bırakmadıklarını mecbur kaldıklarını dile getirerek gözyaşlarına hâkim olamadı. Bunun üzerine stüdyo çok duygusallaştı